A ZA BLAGDANE – MILIJUN EURA: Zatražite svoj DIO KOLAČA

Čarolije u Meridianu su rane! Predstavljamo vam festival prednovogodišnjih akcija koji vas može pretvoriti u MILIJUNAŠA.

Blagdani kucaju na vrata, pa je vrijeme za festival prednovogodišnjih akcija u Meridianu! Ljubitelji automata, požurite i osvojite dio NAGRADNOG FONDA do MILIJUN EURA!

Upravo to vas očekuje uz promociju Pragmatični praznični okretaji Splash.Do 9. siječnja imate priliku zabaviti se uz igre odabranog ponuđača! Ne gubite vrijeme, vrijeme je da ostvarite dobitke iz snova.

Međutim, tu nije kraj što se tiče zabave. Oryx Adventure oduševit će sve ljubitelje automata koji preferiraju pružatelje Atomic Slot Lab, Blueberry i Gamomat.

Uživajte u odabranim igrama navedenih ponuđača do 19. prosinca i osvojite dio nagradnog fonda u vrijednosti od 1.500 EUR! Pobjednik ove tjedne avanture uvećat će stanje na svom korisničkom računu za 400 EUR.

Trebamo li spominjati da su subota i nedjelja pred nama rezervirane za ADRENALINSKI VIKEND? Opustite se uz igre koje nudi Expanse Studios i osvojite svoju dozu GIFT SPINOVA!

Čarolija je uveliko u tijeku MJESTO NAJBOLJE ZABAVE.

PRIJAVITE SE na MERIDIANi nekoliko trenutaka nakon PRIJAVE na svoj korisnički račun 4.000 dinara BONUS koje možete zamijeniti za automatske igre i sportske ulaznice.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU