Akcija triler “Anna”, Animirana avantura “Priča o igračkama 4” i svjetska pretpremijera horora “Annabele 3” novi filmski naslovi u Multiplexu “Ekran” Zenica

Pred nama je još jedna bogata filmska sedmica, što je razlog više da publika tople junske dane provede u ugodnom ambijentu Multiplexa “Ekran” Zenica. Naime, vizionarski reditelj fillmova Peti element i Lucy, Luc Besson, donosi novi ljetni blockbuster – Anna, s ruskim supermodelom u glavnoj ulozi. Ispod zapanjujuće ljepote top modela, Anne Poliatove, skriva se njezina nevjerojatna snaga i vještine koje je čine jednom od najstrašnijih ubojica vlade. Uzbudljiva, energična vožnja s neočekivanim preokretima i akcijom koja oduzima dah, uvodi nas u radnju ove priče.

Disney i redatelj Josh Cooley donose nevjerojatnu priču o igračkama i njihovom uzbudljivom oživljenom svijetu te pustolovini bogatoj prijateljstvom i humorom. Ova odlična animirana avantura na programu je svaki dan od 18:00 sati, a vikendom u više termina.
Demonolozi Ed i Lorraine odlučni su očuvati Annabelle od uništenja te je smjeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz svećenički blagoslov.

No, nesretna noć počinje kada Annabelle probudi zle duhove u prostoriji te zajedno uoče novu metu – Warrenovu desetogodišnju kćer Judy i njezine prijatelje. Ovaj napeti horor koji će nas uveliko posjetiti na horore iz zlatnog doba ovog žanra, na programu je od srijede, 26. juna.

 

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU