Ako imaš madež na nekom od ovih 12 mjesta – smiješi ti se veliko bogatstvo

Polazeći od načela drevnih kultura koje proučavaju razne segmente života pa samim time i madeže na tijelu, teško je zaobići hinduizam. Naime, hinduisti vjeruju kako madež na određenom dijelu tijela označava neko stanje ili još bolje, blagostanje u budućnosti, piše miss7.24sata.hr.

Veličina, oblik i boja madeža također imaju utjecaj na drevno iščitavanje njegova značenja, a zanimljivo je i vedsko tumačenje.

Prema Vedima, ovo je 12 mjesta na kojima je dobro imati madež jer on predstavlja bogatstvo, posjedovanje veće količine novaca kao i mogućnost čestih prekooceanskih putovanja.

1. Madež na desnom obrazu – Osoba koja ima madež na obrazu će vrlo brzo nakon vlastitog vjenčanja steći veliko bogatstvo.

2. Madež iznad usana – Madež koji je proslavio Cindy Crawford je madež koji odlikuje uporne i tvrdoglave ljude koji lakše od drugih dolaze do cilja, pa samim time se i brže bogate od drugih ljudi.

3. Madež kod nosa – Ako je madež na nosu i odmah pored njega, velika je vjerojatnost da će vlasnik tog ponosa biti imućna osoba. Osobe s madežom na nosu doživjet će uspjeh, zdravlje i poslovno uspjeh u životu.

4. Madež na peti – Madeži na ovom mjestu nisu česti, ali osobe koje ih imaju sklone su čestim putovanjima. Češće u blizini svog rodnog grada, ali putovanja su putovanja, zar ne? Naravno, niti putovanja preko oceana nisu baš toliko rijetkost za ovu osobu…

5. Madež na struku – Ovaj vrlo profinjeni madež imaju doista posebne osobe. Iako vlasnici madeža na struku se većinu života osjećaju nezadovoljnima i nemirnima jer uvijek teže nečem višem, te iste osobe će često biti i vrlo uspješne i puno toga postići.

6. Madež između očiju – takozvano “treće oko” obilježava bogatstvo i zadovoljstvo životom većinu vremena. I ono najvažnije, vlasnici madeža između i iznad očiju će se naputovati u životu.

7. Madež na desnom dlanu – ako si i ti jedna od onih koji imaju madež na desnoj ruci, tj. na dlanu, okusit ćeš bogatstvo u životu. Ipak, važno je i gdje se taj madež nalazi. Ako se nalazi na gornjoj polovici dlana do bogatstva ćeš doći lako, a ako se dlan smjestio na donji dio dlana, morat ćeš se ipak malo pomučiti, ali bit će uspješno.

8. Madež na bradi – unatoč činjenici da su osobe koje imaju madež na bradi nesklone druženju s velikim brojem ljudi i socijalizaciji općenito, one će biti itekako sretne i imati izbalansiran život.

9. Madež kod pupka – ove osobe su pravi srećkovići, jer će na lakši način ići kroz život i dolaziti do važnih stvari. No, i vlasnici ovog madeža su vrlo racionalni u trošenju. Osim po pitanju hrane, tu su pravi hedonisti.

10. Madež na desnoj strani prsa – osobe koje na ovom mjestu imaju madež uživat će miran život s puno blagodati.

11. Madež kod uha ili desnoj strani lica – bilo da se madež nalazio tik do uha ili na rubovima obraza, vlasnici takvih madeža će imati ispunjen i bogat život. Naravno, uvjet je da se madež ili madeži nalaze na desnoj strani lica…

12. Madež na malom prstu – nije bitno nalazi li se madež na malom prstu desne ili lijeve ruke, vlasnici ovih madeža će jednostavno uživati u životu i možda proputovati i cijeli svijet.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU