10 poznatih frizera sa statusom rokenrol zvezdi

Tražite inspiraciju za prazničnu frizuru? Instrag nalozi slavnih frizera su prava riznica inspiracije i jedno od naših omiljenih mesta kada nam zafali ideja.

Ovi stilisti nisu samo najbolji u poslu, već su savladali umetnost Instagrama i kreirali poznati portfolio.

Evo naših omiljenih slavnih frizera:

Kristin Ess

Kristin Ess je renomirana frizerka koja je radila sa brojnim poznatim ličnostima kao što su Lauren Conrad, Luci Hale i Jenna Devan Tatum. Kristin je pravi majstor talasastih frizura.

Na njenom Instagramu ćete pronaći najestetičnije fotografije lokni, pletenica i pramenova. Pored toga što je slavna frizerka, Kristin je takođe objavila sopstvenu liniju proizvoda za negu kose. Pakovanje je podjednako lepo kao i stilovi koje ona kreira!

Jen Atkin

Jen Atkin, osnivač prestižne linije proizvoda za negu kose OUAI haircare, je još jedna poznata stilistkinja čiji nam Instagram daje veliku inspiraciju.

Džen je radila sa nekim od najpopularnijih poznatih ličnosti, uključujući Kardašijanke, Krisi Tejgen i Gigi Hadid. Na Jeninom Instagramu možete pronaći najnovije proizvode OUAI-a i fotografije kose slavnih koje ćete sigurno obožavati.

Ahn Co Tran

Još jedan poznati stilista kojeg volimo da pratimo je Anh Co Tran. Nakon što je sarađivao sa nekim od najvećih poznatih ličnosti kao što su Pink, Anne Hathavai i Chloe Grace Moretz, Anh Co Tran ima impresivan portfolio.

Ako ste ljubitelj talasastih frizura, poput nas, poželećete da pratite Anh Co Trana na Instagramu.

Kim Kimble

Moto Kim Kimble je „ulepšavanje sveta, jedna po jedna glava“. I ona upravo to i radi. Nakon što je sarađivala sa poznatim ličnostima kao što su Bijonse, Zendaja i Taraji P Henson, Kimin portfolio je u najmanju ruku inspirativan.

Volimo da pratimo Kim na Instagramu jer ona ne samo da deli prelepe frizure slavnih, već deli i svoje najbolje savete i trikove za negu kose!

Mara Roszak

Mara Roszak je vlasnica Mare Salona i ima zapažen portfolio poznatih ličnosti uključujući Emu Stone, Oliviju Vajld i Bri Larson.

Marin Instagram sadrži fotografije koje izazivaju strahopoštovanje, popularne slavne ličnosti i frizure na crvenom tepihu. Ako tražite glamuroznu frizuru, Mara je prava osoba za vas.

Andy Lecompte

Andi Lecompte ima reputaciju zbog svog vrhunskog salonskog iskustva, što ga čini jednim od najtraženijih frizera slavnih ličnosti u industriji.

Endijev Instagram se koristi kao njegov portfolio, prikazujući frizure koje je napravio za poznate ličnosti kao što su Madona, Majli Sajrus i Salma Hajek.

Justine Marjan

Poznata frizerka Džastin Marjan stilizovala je za nedelju mode, crveni tepih, muzičke spotove i još mnogo toga.

Sa poznatim klijentima uključujući sestre Kardašijan, Hejli Boldvin i Ešli Tisdejl, Džastin je inspiracija.

Kiyah Wright

Kiyah Wright je dva puta nagrađivana Emi slavna frizerka. Kija često deli „The Wright Tips“ na svom Instagramu kako bi pomogla stilistima da poboljšaju svoje tehnike.

Sa klijentima slavnih ličnosti kao što su Tajra Benks, Dženifer Hadson i Lavern Koks, možete verovati da Kiyah zna o čemu priča.

Cash Lawless

Mnoge frizure Cash Lawlessa mogu se naći na naslovnoj strani Vogue-a. Sa impresivnim portfoliom kao što je njegov, zašto ga ne biste pratili na Instagramu.

Keš je radio sa poznatim ličnostima kao što su Mendi Mur i Alesandra Ambrozio.

Scott Cunha

Poznat po svojoj “monumentalnim” šik frizurama, Skot Kunja je jedan od naših omiljenih stilista koje pratimo. Skotijeve frizure su došle na naslovne strane časopisa kao što su Complek, Cosmopolitan i Harper’s Bazaar.

Ako želite da vidite ko stilizuje Nikol Riči, Kendal Džener i Kristin Kavalari, pratite Skotija!

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU