Aleksandra Bursać boluje od neizlječive bolesti: Pjevačica otvoreno o zdravstvenim problemima

Pjevačica Aleksandra Bursać otvoreno je govorila o zdravstvenom problemu sa kojim se muči. Ona je istakla da se zbog lošeg načina života godinama bori sa insulinskom rezistencijom (preddijabetesom).
Zbog insulinske rezustencije morala je da promijeni životne navike, te je i smršala i za sad joj uspjeva da bolest drži pod kontrolom.

aleksandra bursać boluje od neizlječive bolesti: pjevačica otvoreno o zdravstvenim problemima
  • Trudim se. Krenula sam na boks i svim djevojkama koje se bore sa insulinskom rezistencijom bih preporučila da krenu na kik-boks. Eto, meni su zadnji rezultati bili super, skoro 30 posto manji, znači da nešto dobro radim. Dobro, trudim se da redukujem i ishranu, ali ne mogu previše zbog posla i putovanja, ali mislim da je trening mnogo bitan. Skoro sam počela i lijekove da pijem, nisam do sad i mislim da će to sve biti dobro – otkrila je pjevačica u jednoj emisiji, gdje je priznala da nema problem da otvoreno govori o svom problemu jer želi da na taj način pomogne drugima.
  • Znam da se sa tim problemom bore i djevojke koje nisu sa javne scene, to je bolest savremenog doba. Mnogo je teško, teško je da smršaš, onda previše otekneš jer imaš previše vode, ali ako želiš, možeš to da promijeniš – zaključila je Aleksandra.

Pjevačica je nedavno govorila i da nema sreće u ljubavi, ali da joj na poslovnom planu cvjetaju ruže.

  • Meni je posao beg od svega, ja volim da pjevam prije svega i volim tu energiju sa ljudima, pa eto dok ne naiđe neko pravi i bitan i dok se ne ostvarim kao majka, radiću i trudiću se da stvorim sve i za sebe i za svoju porodicu – izjavila je Aleksandra, a prenosi “Pink”.

(express/pink)

The post Aleksandra Bursać boluje od neizlječive bolesti: Pjevačica otvoreno o zdravstvenim problemima appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU