ALEKSANDRA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK I RASPLAKALA PRATIOCE: Emotivne riječi za svoju bebu 

Pobjednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, koja je u drugom stanju sa bivšim vjerenikom Filipom Carem, odlučila je da poslije burnog raskida spakuje kofere i napusti Beograd.

Ona je podijelila na društvenoj mreži Instagram da je otišla u Vrnjačku Banju, a nešto kasnije objavila fotografiju na kojoj je pokazala trudnički stomak.

-Jedva te čekam… Ništa nije važno sem tebe – napisala je uz fotografiju.

Podsjetimo, nakon što je potvrdila da je u blagoslovenom stanju i da će na svijet donijeti djevojčicu, Aleksandra se našla u žiži javnosti, nakon čega je započela medijski rat sa Filipom.

aleksandra pokazala trudnički stomak i rasplakala pratioce: emotivne riječi za svoju bebu 

Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža, ali i u emisijama, pogotovo na temu Filipove prevare i ljubavne afere sa starletom Majom Marinković, ali su zbog svoje kćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće.

Kako bi sačuvala sebe, ali i trudnoću, Nikolićeva je sada odlučila da se potpuno povuče iz medija i sabere misli.

Aleksandra je više puta najavljivala da će se skloniti od svega i povući iz javnog svijeta, kako bi imala mir nakon svega.

The post ALEKSANDRA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK I RASPLAKALA PRATIOCE: Emotivne riječi za svoju bebu  appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU