Allegri nagovijestio povratak Miralema Pjanića u Juventus?

Novi trener Juventusa Massimiliano Allegri govorio je o sastavu koji će mu biti na raspolaganju naredne sezone, a “između redova” je pomenu i eventualni povratak Miralema Pjanića u redove torinskog tima

Allegri je na press konferenciji nakon povratka u Juventus dobio pitanje vezano za izvođenje slobodnih udaraca. Trenutno je glavni izvođač prekida Cristiano Ronaldo koji je postigao samo jedan pogodak iz slobodnog udarca od kako se nalazi u Juventusu i navijače zanima da li će neko novi preuzeti tu odgovornost u narednoj sezoni.

“Sve će zavisiti od situacije. Ronaldo će možda izvoditi udarce iz velike daljine. Vidjet ćemo šta će se desiti ako se ekipi pridruži još jedan desnonogi izvođač slobodnih udaraca.”, rekao je Allegri što je navijače Juventusa navelo na razmišljanje.

Pjanić je za Juventus nastupao četiri godine prije odlaska u Barcelonu prošle godine i u tom periodu važio za jednog od najboljih veznih fudbalera na svijetu. Prije Juventusa nastupao je za Metz, Lyon i Romu, a prošle sezone za Barcelonu odigrao je 30 mečeva u svim takmičenjima.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU