Amerikanac posjetio Bosnu i Hercegovinu, oduševio se ovim jelom

Waleed Maoed, koji živi Teksasu u Americi, obožava putovati svijetom i posjetio je sve kontinente.

Svoje avanture s putovanja dokumentira i objavljuje na društvenim mrežama. Tako se nedavno pohvalio da je bio u Bosni i Hercegovini, piše Index.hr.

Iznenadila ga cijena bureka

“Tek sam jedan dan ovdje i već mi se jako sviđa. Dan sam morao započeti burekom. Posjetio sam više od 75 država i burek za 50 centi je jedna od najboljih stvari koje sam probao u svom životu”, rekao je Waleed u videu objavljenom na TikToku. Dok je jeo burek, rekao je: “Ovo ću jesti svaki dan.”

Posjetio je poznati Stari most u Mostaru i oduševljen je tim gradom, a i hranom. Čudio se što pizza s piletinom košta samo četiri dolara. “Jedva čekam istražiti više u ovoj državi”, kazao je.

Probao i ćevape

Jutro drugog dana započeo je odlaskom u pekaru i ponovno se čudio koliko je hrane mogao kupiti za tri dolara. Oduševljen je i kavom koju je pio uz pogled na rijeku. Kao jednu od prednosti solo putovanja istaknuo je da može otići kamo god poželi.

Nakon Mostara otišao je u Sarajevo. Tamo je, kaže, pojeo najbolji burek. “Prvog dana ovdje samo sam jeo i istraživao. Otišao sam na burek i ovo je najbolji koji sam dosad pojeo. Napokon sam probao i ćevape. Tako su dobri, nevjerojatno. Samo 2.50 dolara za jedno od najboljih mesnih jela koje sam probao”, rekao je.

@waleedexplores

Finally made it to the capital of Bosnia 🇧🇦 #solotravel #travelbosnia

♬ original sound – Waleed Maoed – Solo Travel

“Jedna od mojih najdražih država dosad”, zaključio je, a za Sarajevo kaže da će uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU