AMZ Visoka peć sa najboljim rezultatima za realizirani Safety Process Management audit na nivou ArcelorMittal Grupacije

Danas, 29. maja 2024., održana je svečana ceremonija nagrađivanja tima Visoke peći u ArcelorMittalu Zenica, povodom postignuća najboljih rezultata za audit sprovedeni Safety Process Management audit, koji je obuhvatio 11 jedinica AM grupacije. ArcelorMittal Zenica, proizvodni pogon Visoke peći, ponosno zauzima prvo mjesto na nivou ArcelorMittal Grupacije, zahvaljujući svom predanom radu i izvrsnosti. Kako su i predstavnici tima nekoliko puta istakli – ovaj tim voli ono što radi.

Tokom ceremonije, menadžment je dodijelio priznanja i nagrade cijelom timu na njihovom trudu i posvećenosti, ističući kako su njihovi rezultati primjer izvrsnosti unutar cijele organizacije. Ovaj uspjeh dodatno potvrđuje predanost ArcelorMittala Zenica visokom standardu poslovanja i kvaliteti rada. Ovaj rezultat ne samo da odražava timski rad i stručnost zaposlenika, već i njihovu sposobnost da se prilagode i prevladaju izazove, osiguravajući kontinuirani napredak i održavanje vrhunskih performansi.

Audit je izvršila eksterna kompanija DSS+, koja je angažirana na nivou AM Grupacije. Ovom prilikom čestitamo timu Visoke peći za ostvarene rezultate. 

Izvor: ( zenica.arcelormittal.com / Izvor.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU