Ana Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez, takmičarka priznala koga ne smije gledati dok pjeva

Nakon što se našla u duleu s Lidijom Graovac, Antonija Čerkez iz Širokog Brijega se sa svih sedam glasova plasirala direktno u naredni krug.

Nakon što se našla u duleu sa Lidijom Graovac, Čerkezova iz Širokog Brijega se sa svih sedam glasova plasirala direktno u naredni krug.

Svi članovi žirija složili su se da je bila nadmoćnija u odnosu na Lidiju koja je inače frizerka i ne bavi se pjevanjem.

Poznata kao veliki kritičar, svojim komentarom Marija Šerifović je oduševila Čerkezovu koju je pohvalila da je bila dobra.

ana bekuta raskrinkala antoniju čerkez, takmičarka priznala koga ne smije gledati dok pjeva

– Neka sam dočekala da čujem nešto od Mare– sa osmijehom je dodala Antonija.

Ana Bekuta je podržala Lidijin talenat, dok je za Bosančevu kandidatkinju imala pitanje.

– Lidija, vidim da se ne baviš ovim poslom, odličan početak pokazala si talenat, ali u drugoj pjesmi se nešto desilo. Ti možeš da pjevaš. Antonija, sjajna, odlična. Imam jedno važno pitanje- Jel tebe ubija tremu to što nikada ne gledaš u pravcu žirija, uvijek gledaš lijevo– pitala je Bekuta na šta je Popović dobacio kako gleda u njega i da zato dobro pjeva.

ana bekuta raskrinkala antoniju čerkez, takmičarka priznala koga ne smije gledati dok pjeva
ana bekuta raskrinkala antoniju čerkez, takmičarka priznala koga ne smije gledati dok pjeva

– Ka Bosancu gledam, ali nisam primijetila da bježim pogledom od vas. Od Mare bježim – iskrena je bila takmičarka, a Mili se našalio kako joj treba pravi mentor i posavjetovao je da bude lošija kako bi on dobio šansu da je uzme u svoj tim.

Na kraju Bosanac je rekao kako je prva kandidatkinja najbolja pjevačica među frizerima dok je njegova takmičarka bila odlična.

The post Ana Bekuta raskrinkala Antoniju Čerkez, takmičarka priznala koga ne smije gledati dok pjeva appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU