Ana Kokić nije sama, pjevačica objavila lijepu vijest: Volim te

Pjevačica iz braka sa vaterpolistom Nikolom Rađenom ima dvije kćerke, Teu i Ninu, koje su centar njihovog svijeta. Poslije razvoda nekadašnji sportista je sreću pronašao pored Milice Ristić, a danas je slavlje u domu Ane Kokić.

Poslije kraha braka Ana nije emotivnog partnera predstavljala javnosti, ali ispunjena je i srećna. Njena najveća životna podrška je sestra Maja, koja joj je i najbolja drugarica.

Njih dvije veoma liče, a figura i crte lica su im gotovo identične, osim što je Maja godinama mučila muku sa kilogramima.

Ona je na svom Instagram-profilu svojevremeno objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi njena transformacija, a ona je smršala čak pedeset kilograma.

Anina sestra je juče proslavila rođendan.

“Sretan, najsretniji do sada! A ja te čuvam do posljednjeg daha! Volim te”, napisala je Ana uz zajedničke fotografije sa sestrom.

Ana i Maja sa ocem nisu pričale oko dvadeset godina, ali su se pred njegovu smrt pomirile.

“Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vrijeme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to prorijedilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvijek viđam na svoju inicijativu, riješila sam da više ne insistiram na tome”, ispričala je pjevačica koja je jako vezana za majku.

The post Ana Kokić nije sama, pjevačica objavila lijepu vijest: Volim te appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU