ANA SEVIĆ SASLUŠANA U POLICIJI ZBOG AUTA KOJI JOJ JE KUPIO DARKO

ana sević saslušana u policiji zbog auta koji joj je kupio darko


Pjevačica Ana Sević navodno je saslušana u policiji zbog lažnih tablica koje je imala na automobilu marke “mercedes CLK”.

Kako se navodi kola su se vodila na nju, a na njima su se nalazile tablice drugog automobila, tačnije “juga”.

Policajci su još u novembru prošle godine na Zvezdari u rutinskoj kontroli provjerili “mercedes”, koji je bio parkiran na ulici i provjerom tablica utvrdili su da one ne pripadaju tom autu.

“‘Mercedes’ je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog ‘mercedesa’ Ana Sević”, objašnjava naš izvor i dodaje da je ona zbog toga pozvana u policiju.

Sevićeva je prije nekoliko dana došla u stanicu i objasnila da je taj automobil prodala prije nekoliko godina.

Taj auto mi je kupio bivši suprug, Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čovjeka, koji je kupio auto od mene, znam kao ‘Nikola Crni’. Ništa više o njemu ne znam“, rekla je pjevačica u policiji.

Nakon toga, poziv od policiije je dobio i Darko Lazić, pjevač i Anin bivši muž.

On je potvrdio Aninu priču, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio ‘mercedesa’ u cjelosti, jer nije u kontaktu sa čovjekom kome je auto prodat“, dodaje sagovornik upoznat sa slučajem.

Navodi se i da je o ovom slučaju obavješten i tužilac iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, koji se izjasno da se vozilo vrati vlasniku, a da se tablice koje mu ne pripadaju unište, kao i da nema elemenata krivičnog djela.

(MONDO/Kurir)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU