ANĐELA ĆE DA IZVUČE DEBLJI KRAJ: Aleksandra Šparavalo progovorila o ”aferi Sarajevo”, pa otkrila da li je njena kćerka ikada prešla granicu bez nje

Bojana Pavlović, navodno, otkrila je tajne koje čuva o porodici Šparavalo i zbog kojih prijeti već nedeljama unazad da će ih iznijeti kako bi raskrinkala Anđelinu porodicu. Anđela je progovorila o Sarajevu u kom je doživjela nasilje i od tada datira njene trauma. Sada se za Pink.rs oglasila i njena majka Aleksandar Šparavalo pa se osvrnula na kćerkine i Bojanine riječi:

anđela će da izvuče deblji kraj: aleksandra šparavalo progovorila o ”aferi sarajevo”, pa otkrila da li je njena kćerka ikada prešla granicu bez nje
  • Meni je ovo smiješno. Bojana njoj vjeruje da je bila u Sarajevu? Sada će Bojani da stigne još jedna tužba zbog toga što je nagovara da laže za Sarajevo. Ona ni u grad nije izašla, a kamo li da ima dečka. Ona se sprda sa svima u kući. Sve može da se ispita, najbolje znaju Kačavenda i Žana, onaj ko ima djecu zna sve. Meni je to presmiješno, rekla je ona pa dodala:
  • Ja vas molim da ispitate da li je Anđela ikada prešla granicu i bila negdje osim u Crnoj Gori. Bokica će na kraju da izvuče najdeblji kraj. Anđela glumi za oskara, majke mi. Ona bez naše saglasnosti nije mogla da pređe granicu. Sada sam se čula sa svekrom koji je inspektor i rekao mi je da djeca sa 14, 15 godina ne mogu da izlaze iz zemlje. Ona sada ne smije da kaže da je slagala zbog Bojane. Žao mi je što će sve ići preko Anđeline grbače. Najjače da će slagati majku da je kod drugarice, a ode malo u Crnu Goru, malo u Hrvatsku. Neka kaže koji je to dečko da ga prijavimo. Ona sama sebe uvlači u problem kojeg nema i koji ne postoji, dodala je Aleksandra.

(Express / Pink.rs)

The post ANĐELA ĆE DA IZVUČE DEBLJI KRAJ: Aleksandra Šparavalo progovorila o ”aferi Sarajevo”, pa otkrila da li je njena kćerka ikada prešla granicu bez nje appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU