Arijana Memić: Koliko me boli tvoja smrt, toliko me boli i život koji je mogao još da traje
Dženan Memić, ubijeni mladić danas bi slavio 28. rođendan. Povodom ove tužne godišnjice, oglasila se njegova sestra Arijana Memić.

“Dragi Dženo… 

Još jedan tvoj rođendan a tebe nema kraj nas.

Sedmu godinu već nisam čula tvoj glas, nisam vidjela tvoj osmijeh. Mnogo toga sam ti željela reći, a nisam stigla. Svaka suza me podsjeti da još uvijek živiš, barem u mom srcu, jer tu nikada ne umireš.

U moje misli te uvijek vrate uspomene, one te čuvaju u mom životu, iako više nisi sa mnom.

Još uvijek je u sjećanje urezan onaj tvoj pogled i osmijeh… Pamtim sve tvoje savjete, lijepe riječi, prijekore i pohvale.

Koliko me boli tvoja smrt, toliko me boli i život koji je mogao još da traje, a dušmani ga ugasiše. Sve se odjednom na trenutak poravnalo, postalo besmisleno i prazno.

Znaš… Postoje ljubavi koje žive samo u pjesmama, nadama i željama… One su čežnja, bol, čekanje bez znanja, nadanje i dugo trajanje, za sve što bi trebalo biti – a nije.

Ljepotane moj, danas bismo slavili tvoj 28. rođendan. Danas ćemo opet svi biti skupa, samo tebe biti neće… I danas ćemo ti poslati ljubav u nebeske visine. Znaj da te volim i voljet ću te dok dišem. Živiš i tako će biti dok me bude! 

11.08.1994.g – 11.08.2022.”, napisala je Arijana.novi.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU