Arsenalov menadžer zaražen koronavirusom

Arsenalov menadžer Mikel Arteta pozitivan je na koronavirus, otkriveno je nakon današnjih testiranja.

To su u kasnim večernjim satima u četvrtak objavili engleski mediji, a sve je ubrzo potvrdio i Arsenal na svojim kanalima. Arteta je trenutačno u izolaciji.

“Ovo je jako razočaravajuće, ali testirao sam se nakon što sam se osjećao loše. Vratit ću se poslu odmah kada mi to dozvole”, rekao je Španjolac, prenosi Index.

Londonski klub zatvorio je trening-kamp Colney nakon ove informacije i sasvim je izvjesno da će cijela momčad morati neko vrijeme provesti u izolaciji, pretpostavlja se da je to period od dva tjedna.

“Zdravlje naših ljudi i publike naš je prioritet te nam je na tome fokus. Naše misli su s Mikelom koji je razočaran, ali dobre volje. U razgovoru smo s relevantnim ljudima kako bi se dobro nosili s ovom situacijom i nadamo se da će se ubrzo vratiti treninzima i utakmicama prema uputama medicinskih službi”, stoji u priopćenju kluba.

Arsenal zatvorio trening-centar, Englezi će morati ponovno razmisliti

Zanimljivo, nekoliko sati ranije engleski je savez potvrdio kako će se ovoga vikenda Premiership, kao i ostale engleske lige, nastaviti bez problema i restrikcija. Nakon što je Arteta zaražen, slijedi revidiranje odluke.

Arsenal je među prvim klubovima u Europi uveo stroge mjere predostrožnosti nakon što je koronavirus zavladao Europom.

Igrači su prije ulaska u trening-kamp morali ispunjavati medicinske kartone i proći osnovne testove, međutim pandemija se probila i na Otok.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU