Astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. Pa onda – provjerimo!

Zato započnite!

Ovna žena

Ženu Ovna ponekad je vrlo teško shvatiti. Karakteristika žene Ovna je takva da se u početku može činiti previše hladnom, bezdušnom i otuđenom, zbog čega možete pomisliti da vas žena Ovan ne voli, ali to nije tako.
  U čemu je misterija ovog horoskopskog znaka? I stvar je u tome što ona ima takvu igru. Žena Ovan, dakle, namamljuje muškarce, natjerajući ga da pomisli da je upravo takav. Njenoj umjetnosti može se samo zavidjeti. Ona je temperamentna, šarmantna, može se tako brzo prebacivati \u200b\u200bizmeđu svojih emocionalnih stanja da previše nespretno može ostaviti muškarca.

Njezin će se partner morati naviknuti, uvijek biti ispunjen svojim željama, koje se mogu mijenjati stalnom učestalošću. Ponekad se može činiti da Žena Ovna ne razmišlja o onome što govori. Njezin nemir može dovesti do toga da je bilo koji muškarac u stalnoj napetosti. Žena Ovna izriče rečenice brzo, a ponekad mogu biti i previše okrutne. I nikad ne misli dvaput prije nego što počini čin. Ako je jako ljuta, lako vas može ogrebati do krvi. Žena Ovan bijesna je tigrica koja se ne može smiriti dok toliko dugo ne dobije ono što želi. Ako smatrate da se ne možete nositi s tim, tada je više uputno da se držite podalje.

Žena Ovan uvijek nameće svoje mišljenje drugima, a pored toga ona nastoji dominirati. Pokušat će gurnuti svog partnera, a bilo koji njegov pokušaj zbližavanja može se slomiti zbog njene agresivnosti. Uvijek uzimajte to u obzir kada se bavite Ženom Ovna. Ako ste dovoljno jaki i možete umiriti njezin temperament, nakon što ju osvojite, shvatit ćete da svi vaši napori nisu bili uzaludni.

Žena Ovan je uvijek vesela, vesela i uvijek neustrašiva. Voli voditi aktivan životni stil – igrati tenis, skijati i tako dalje. Svojim hobijima pruža se ushićenje i radost. Žena Ovan romantične je naravi, zaljubljena u ljubav, voditi ljubav prema njoj jedno je od životnih zadovoljstava. Za brak, Aries Woman traži ljubavnika, ali ne i svog oca. Ona je izravna, sentimentalna, poduzetna, praktična i entuzijastična. To se ne može nazvati bezglavim ili neozbiljnim. Unatoč činjenici da je mislilac i idealist, ali nikada neće temeljito promišljati okolnosti. Nikad ne zaboravite na to ako vam kaže “Ajde …”. Muškarce uvijek privlači njezina aktivnost. Žena Ovan je uvijek tamo gdje se nešto događa i neprestano potiče muškarce oko sebe na akciju.

Voli joj se diviti. U razgovoru s njom, laskanje će biti vaš zlatni ključ. Žena Ovna voli se pohvaliti zbog svog atraktivnog izgleda. Prolazeći pored ogledala, ona će se uvijek zaustaviti kako bi još jednom ocijenila svoj izgled. No, unatoč tome, žene Ovnovi nikada ne zlostavljaju šminku, nevjerojatno izgledaju bez nje.

Žena Ovan uživa u društvu koje privlači. Da bi njen obožavatelj mogao biti u korak s njom, morat će potrošiti puno snage i energije. Muškarac koji svoj život želi povezati sa Ženom Ovnom morat će se naviknuti na ulogu podređenog, jer u protivnom ne može izbjeći rat.

U Aries Woman, obiteljski život ne uspijeva uvijek bez problema. U pravilu će se sukobi u obitelji pojaviti zbog njegove neovisnosti i sklonosti rasipanju. U njenim konceptima novac nije glavna stvar i oni postoje samo da bi ga potrošili. Ako trenutno nema novca za plaćanje računa, onda vjeruje da će se sutra pojaviti sami. Njezin suprug trebao bi biti virtuoz u pogledu financija, jer će se uvijek morati izvući iz teških situacija koje će ga supruga dovesti na njega. Za njihovu vezu ovo će biti ozbiljan test.

Žena Ovna s godinama neće izgubiti sjaj, već će je samo povećati i uvijek će biti rez iznad ostalih žena, rođenih pod drugačijim horoskopskim znakom. Ona je nepopravljivi romantičar, i iako će je dob možda malo sputavati, uvijek će biti spremna za akciju. Za svaki će novi dan gledati s optimizmom, pretpostavljajući da će on, za razliku od prethodnog, uvijek biti bolji.
  Bilo koji muškarac koji želi vezati čvor s Ženom Ovnova uvijek mora biti spreman za raspravu, nasilno vođenje ljubavi, rasipno veselje, ljubomoru, loše raspoloženje svog životnog partnera i njezin egoizam.

Zbog interakcije svog horoskopskog znaka s drugim planetima, Žena Ovan možda je utjelovljenje ideala ženstvenosti. Prije nego što se muškarac odluči oženiti za nju, morate se upoznati s njenim horoskopom. Ali on u potpunosti može računati na činjenicu da će Aries Woman biti apsolutna žena.

Bik žena

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Žena Bik ima vrlo rijedak oblik inteligencije. Ona je praktična i nikako nije idealistica. Nikad neće sanjati o bilo kojem poznatom junaku televizijske serije kada će pored nje biti dostupan muškarac. Karakteristika žene Bika je takva da nikada neće vjerovati u platonsku ljubav, jer njezina ljubav može postojati samo istovremeno s fizičkom privlačnošću.

U mladosti Žena Bik teži da što prije nauči kako “živjeti”, a onaj partner koji joj u tome može pomoći imat će sve šanse da je osvoji. Ali što ona dobiva stariji i što više prepoznaje muškarce, ona postaje više diskriminirajuća i izbirljiva u pogledu njihovog izbora. Ako njezin gospodin ne zadovoljava standarde koje joj je postavio, nikad je neće moći dobiti.

Bik Žena je vrlo senzualna osoba, a ako je partner ne može udovoljiti, bez oklijevanja će krenuti u potragu za novim gospodinom. Nikada neće objasniti svoju seksualnu potrebu, to će joj biti dovoljno da jest. Voli se lijepo oblačiti, s njenim ukusom u odjeći je sasvim u redu, ali ne voli previše luksuzne stvari. Bik žena uvijek zna trošiti novac na takav način da iz njega izvučete najviše. Obožava nakit, pa često nosi naušnice i prstenje, ali ogrlica joj je posebna strast. Budući da je na vratu najosjetljivije mjesto na vratu, ogrlica će joj biti najidealniji dar. Ako je muškarac u stanju obući je u krzno i \u200b\u200bdati joj luksuzne darove, tada će je moći zadržati zauvijek.

Bik žena voli jesti ukusno, pa postoji šansa da dobije višak kilograma.

Za svoje će osjećaje uvijek tražiti izlaz, ali zbog urođenog konzervativizma radije će ga pronaći u braku, ali ne i u romantičnoj vezi. U svom će partneru tražiti nekoga tko će je moći podržati i postati pouzdan i vjeran životni partner. Unatoč činjenici da je žena Bik u stanju emocionalno izraziti svoje osjećaje, ali iznad svega je njena samokontrola. U društvu nikada nećete dobiti osjećaje iz njega.

Bik Žena je možda bespomoćna i krhka, ali to je samo prvi dojam. Također može biti uporna i prilično tvrdoglava. Kuha izvrsno, uvijek će biti vjerna i jako voli svog izabranika. Zato budite sigurni da će Taurus Woman biti vaša idealna supruga. Ali ako niste stalni, onda nemojte misliti povezivati \u200b\u200bsvoj život sa ženom ovog horoskopskog znaka, jer ona nikada neće oprostiti izdaju.

Bik žena ima strastven temperament i lako je podložan promjenama raspoloženja. Ako iznenada vidi svog partnera kako flertuje s drugom ženom, onda budite sigurni da će vam pružiti veliki skandal. Ako ne računate na nešto ozbiljno, nemojte ni pomisliti da joj se smiješite ako je ona stavila pogled na vas. Naravno, ona vas neće početi progoniti, ali odmah ćete od nje naučiti o svim njezinim namjerama. Žena Bik, čim upozna svog izabranika, stalno će razmišljati, ali dopustit će sebi da ponudi ponudu tek nakon pet godina udvaranja.

Bik Žena voli dominirati, pa će njen partner morati kontrolirati tu želju od prvog trenutka, samo ako ne želi igrati podređenu ulogu. Ako ikad čujete ženu kako izvještava suprugu da je parkirao automobil na krivom mjestu, onda budite sigurni da imate tipičnu ženu Bika pred sobom. Bik žena bit će vrlo ljubazna i brižna majka, ali neprestano će intervenirati u živote svoje djece.

Ona može prirodno koketirati s prijateljima svog dečka, ali ovo je za nju samo zabava. Bik Žena neprestano žuri iz jedne krajnosti u drugu. U početku je spremna na sve da okrene glavu svom voljenom muškarcu, ali s godinama će za sebe odabrati takvog partnera koji u jednoj osobi može postati i ljubavni muž i dobar ljubavnik i kuhar.

Žena Bik može biti vrlo pažljiva. Mnogi muškarci nakon susreta s predstavnicima ovog horoskopskog znaka jednostavno mogu omamiti njihov napad. Ali samo se ne nadaju brzom udvaranju. Za početak, Žena Bik treba vas bolje upoznati, a kako biste saznali sve detalje vašeg života, neće štedjeti nikakve snage.

Za nju je karijera na prvom mjestu i neće tolerirati kritike. Što se tiče kuhanja, možemo reći da je izvrstan kuhar. Većina predstavnika ovog horoskopskog znaka može imati svoje male restorane. U životu Bika hrana igra vrlo važnu ulogu. Žena Bik uvijek lijepo miriše i zahtijeva isto od svog partnera. Nikad se neće oduprijeti muškarcu od kojeg dolazi miris skupog i dobrog parfema. Smatrajte muškarce, to je aroma skupih kolonjskih vode, a ne neke jeftine stvari.

Žena blizanka

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Žena blizanka sadrži čitav harem, čak se desetak žena neće moći natjecati s njom u virtuozi. Svaki put će se ona pojaviti pred vama u potpuno različitim slikama, kako bi vas zabavila, oduševila i očarala. Predstavnici ovog horoskopskog znaka mogu ne samo lako privući pažnju muškaraca, već ga i dugo zadržati. Uostalom, karakteristika žene Blizanca je takva da može biti duhovita, šarmantna i istovremeno prekrasna sugovornica.

Blizance žene lako mogu naći prijatelje, ali ne teže dugoj i pomalo obvezujućoj vezi. Posvećuju puno pažnje i vremena kako bi ljude oko sebe učinili sretnijima. Žena blizanka možda će rado sakriti svoje osjećaje od drugih, ali ne zna kako to učiniti, stoga je spremna otvoriti svoje srce svima koji se odluče sprijateljiti s njom. Glavna joj je želja da je svi vole, ali nije nužno da joj se sve sviđa. Bit će bijesna ako joj netko oduzme previše vremena ili joj želi pomoći da riješi problem za koji misli da joj je već odavno riješen.

Žena blizanka uvijek će tražiti izlaz iz svog naleta i viška energije. Na prvi poziv spremna je ići bilo gdje, bez obzira na to, a često donosi najvažnije odluke, također bez razmišljanja. Sklonija je oslanjanju ne na nečiju prosudbu, već na svoje reflekse. Žena blizanka nikad se neće previše dugo usredotočiti na jedan zadatak, jer će je njezin interes već unaprijed usmjeriti na novi zadatak. Ništa drugo osim novosti ne može je tako šarmirati. Čak i ako se zakune da će raditi sav posao od početka do kraja i ona će jasno ispuniti zadaće koje su joj dodijeljene, ali neće je moći dovršiti.

Za nju je izuzetno težak zadatak povezati svoj život s jednim ljubavnikom, s jednim planom i sa samo jednim jedinim poslom. Žena blizanka u stanju je zbuniti bilo koga, ali vrlo je mirna i vesela. Koliko je podložna vitalnosti, ona je također podložna mračnom raspoloženju. A nepoznanica je jednostavno užasne. Upravo u takvim trenucima potreba za snažnim ramenom, na koje se ona sigurno može osloniti, postaje najoštrija.

Unatoč činjenici da je žena Blizanac po prirodi vrlo nježna i osjetljiva, mnogima se u početku može činiti previše hladno. To se događa jer je navikla više oslanjati na intelekt, a ne na emocije. Nije samo to što ovaj znak kontrolira Merkur, koji je planet uma. Žena blizanka je po prirodi slobodna osoba, a ne ptica stvorena da sjedi sve godine svog života u kavezu, čak i ako je zlatna. Stoga, nikad ga ne pokušavajte vezati za sebe. To može samo podići njezino raspoloženje da dobije priliku da bude na točno mjestu koje voli ili obrnuto, da ne može biti tamo gdje ne voli. Isto se odnosi i na njen odnos s ljudima, nikada neće komunicirati s onima koji joj nisu lijepi.

Žena blizanka je oštro potrebna ljubavna kompatibilnost sa svojim partnerom. Osim toga, podređeni položaj nije za nju, stoga ju više privlači karijera nego kućanstvo. Ali ako želi, tada će uspjeti u oboje. Ali, u pravilu, ako kombinira te dvije stvari, tada se odmah počinje pobuniti.

Kao mlada žena, blizanci Blizanci mogu stupiti u kontakt s nekoliko muškaraca odjednom. Kad nije zauzeta radom na sebi, lako će početi usavršavati svog ljubavnika. Ovo, možda, može objasniti činjenicu da Žena blizanka dugo ostaje sama. Jako joj je teško nositi se s ovom karakternom osobinom, a to bi trebao razumjeti i njezin partner. Sklonost promjenama njezino je jedino svojstvo, koje nije u mogućnosti promijeniti samu sebe.

Voli luksuz i trudit će se najbolje što će ga dobiti, a za to će iskoristiti svoju atraktivnost. Emocionalna neovisnost omogućuje joj vođenje ljubavi kao oružje. A ona ima sve potrebno za učinkovito djelovanje ovog oružja: maštu i šarm. U vezi s muškarcem, Blizanac često igra igru \u200b\u200bbez srca. No, unatoč uvredama, njezin ljubavnik bit će spreman oprostiti joj sve i učiniti sve što je moguće da joj se vrati.

Ako ste u stanju držati korak s njom, onda budite sigurni da će se vaša muka isplatiti s kamatama. Malo je vjerojatno da ćete moći pronaći drugu ženu s kojom bi vaš život bio zanimljiviji nego provedeni pored Žene blizanke. Samo jedna vas može dovesti u stanje istodobne iritacije i uživanja.

Rak žena

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Ako muškarac želi shvatiti točno kakve veze ima s Ženom-Rakom, tada mu vjerojatno neće uspjeti, najvjerojatnije, što dublje to pokuša shvatiti, sve će se više zbuniti. Emocionalno, to je zatvorena osoba – to je glavna karakteristika Žene Rak.

Žena Rak je toliko plašna da nikada ne priznaje da joj kategorički nedostaje podrška drugih, a toga biste se uvijek trebali sjećati kada ste s njom u bliskim odnosima. Ne podnosi kritiku. I jedino što joj može nauditi i teško naštetiti je ako se počnu šaliti s njom. Ako se to dogodi, onda bolje pazite, jer će ga pamtiti jako, jako dugo, sve dok ne dobije priliku osvetiti se prijestupniku. Možete joj samo zavidjeti fenomenalno pamćenje, vrlo ćete se iznenaditi kad se sjeti nekih fraza iz razgovora koji ste odavno zaboravili, a koji se vodio prije nekoliko godina.

Žena s rakom dobila je ovu sposobnost jer zna cijeniti prošlost. I najvjerojatnije bi radije živjela tamo, ako je moguće. Iskreno vjeruje da je u prošlom životu zaista živjela, ali samo u nekom drugom utjelovljenju. Obožava povijest, a od svih knjiga sigurno će dati prednost povijesnim, posebno onima koje opisuju radnje prije stotinu godina. Osim toga, u unutrašnjosti njezinog doma naći ćete samo staromodne stvari. Privlače je portreti s početka stoljeća koji prikazuju elegantne dame u prekrasnim haljinama. Za nju sadašnji život jednostavno ne postoji, živi negdje tamo gdje je počela starost.
  Žena Rak voli svoj dom i spremna ga je ukrašavati satima. Želim napomenuti da je dar ukrasitelja dobro razvijen, staza je pomalo staromodna, ali on definitivno nije bez ukusa. Tko posjeti njeno imanje, nikad je neće ostaviti gladnom. Uostalom, žena Rak ne samo da kuha izvrsno, već i voli provoditi sate za štednjakom. Nakon jela, njen drugi klizač je novac. Ne, nije škrta, ali uvijek će uštedjeti novac za kišni dan. Samo u jednom slučaju ona se voljno može rastati sa svojim teško zarađenim – kad potrošnja za nju postane umjesto balzama za njezinu ranjenu dušu. Čudno što rasipnost pomaže mnogim ljudima da izliječe svoje emocionalne ozljede. Ali čak i u ovom slučaju, Žena-Rak će pokušati potrošiti novac na nešto što ima materijalnu vrijednost, na primjer, na dijamante, jer su izvrsna investicija.

Žena Rak vrlo je vjerna i nikad se ne može promijeniti, bili to njezini prijatelji ili odabrani. Ali ponekad njezina odanost može postati previše nametljiva. S obzirom na takvu posebnost svog karaktera, Zhenshin-Rak će tražiti isto od svoje voljene. Samo se treba brinuti i brinuti, biti hvaljen i neprestano se tresti nad njom. Stoga, ako joj je životni partner previše agresivan, ona će ga, bez oklijevanja, napustiti.

Žena koja boluje od raka privlači muškarce svojim šarmom, skromnošću i sposobnošću da osjećaju i razumiju njihove osobne probleme. Ako želite osvojiti njezino srce, sigurno ćete joj pokloniti ruže, prirediti romantičnu večeru uz svjetlost svijeća i ne zaboravite na nju zasjati ljubavni sonet. Ali ipak vam pobjeda neće biti prebrza, jer se razdoblje udvaranja može proteći za vas sve dok ne budete imali situaciju u kojoj uravnotežite život i smrt, između raspada ili nastavka veze. Žena Rak mora nužno imati i ljubav i povjerenje. Uvijek će težiti upravo takvoj ljubavi, koja će biti više od samo seksualne privlačnosti. Za nju je ljubav povezana s domom, djecom i stabilnim položajem. Nećete moći ući u njezin krevet dok je ne uvjerite u ozbiljnost svojih namjera. Nikad se neće prepustiti.
  Čim Rak nađe svoju pravu ljubav, bit će spreman učiniti sve za svog izabranika. Nikada ne bi lažirao svoje seksualne osjećaje. Ako preuzme obaveze prema muškarcu, bit će mu strastveno odana do kraja svojih dana. Želio bih savjetovati bilo kojeg muškarca koji je odluči uzeti kao svoju ljubavnicu da je oženi samo ako ste potpuno sigurni da ovo blago nećete izgubiti.

Žena Rak do kraja će biti sa svojim ljubavnikom i uvijek mu pružati podršku, čak i ako je ovisnik o drogama, alkoholičar ili nasilnik. Ali, nažalost, za mnoge muškarce takva sveobuhvatna ženska ljubav Rak može suzbiti. Psihoanalitičari jednoglasno tvrde da je to podsvjesni strah od Žene Rak, ona smatra da ona nije dostojna svog partnera, te stoga nije u mogućnosti zahtijevati od njega korektne veze u ljubavi.

Lav žena

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Karakteristično za Leovu ženu je ovo: za nju će uvijek biti važno da je pripadnici suprotnog spola požele i da joj se dive. Ali što će doživjeti s njima, to joj ne smeta mnogo. Leo-žena ne bi trebala samo mnogo značiti svom partneru, već i biti jedina. Ali, to joj se, nažalost, ne može pripisati. Ovo je nepristojna, promišljena, samopoštovajuća priroda, ali istodobno može biti vrlo ljubazna.

Lav Žena voli biti slobodan i hodati sam, u potrazi za novom žrtvom. Pored toga, ona je vrlo kontroverzna ličnost, problemi onih oko nje bit će zanimljivi samo ako se tiču \u200b\u200bnje. Lav može biti nepredvidljiv, impulzivan i prokleto zavodljiv. Unatoč činjenici da je stalno “zaljubljena”, sama rijetko može voljeti. Ne može predati dušu muškarcu, jer će u tom slučaju to za nju značiti – odreći se sebe.

Ako ne možete ispuniti standarde koje je postavila Žena lavica, onda ona neće kriviti sebe za to. Kada doživi emocionalnu traumu, sklona je drami, dok igra ulogu tragične junakinje. Ali to neće biti njezina duboka patnja, već samo simulacija osjećaja. Dakle, Žena Lav pokušava proizvesti željeni učinak na druge, ali ne izražava svoje istinske emocije. Obično je i sama autorica tragedija koje se događaju u njenom životu.
  Leo-Woman sebe smatra idealistom i smatra da je zbog te kvalitete predodređena za razočaranje. U ljubavi može biti previše zahtjevna i krajnje nerazumna, dok će imati priliku voljeti i biti voljena od strane dobre osobe, ona će nužno odabrati loše u svojoj prirodi. Ona jednostavno ima jedinstveni talent za stvaranje vlastitih nesreća.

Novčana pitanja joj ne smetaju puno. Potrošnja novca pruža joj ogromno zadovoljstvo, a ako će novac potrošiti na sebe, tada će biti oduševljena ovim. Leo-žena voli luksuz, i zato uzvrati samo onom muškarcu koji sebi može priuštiti trošenje velikog novca. Glavna karakteristika mu je samozadovoljavanje. Često je možete vidjeti kod frizera kako kupuje ekstravagantnu odjeću i krzno. Obožava davati poklone i zadivljujuće prijeme.

Leo-žena može biti dobra domaćica, ona se prema gostima uvijek odnosi s poštovanjem, ali samo ako ih je sama pozvala, odmah će staviti neželjenog gosta kroz vrata, govoreći: “Kako je mogao misliti da bih ga pustio ako ne odem Jeste li mu osobno poslali pozivnicu? “Žene preostalog horoskopskog znaka uvijek joj zavide jer će uvijek biti u centru pažnje u društvu muškaraca.

Leo-Woman uvijek privlači suprotni spol, budući da je potpuno uvjerena u pravdu i ispravnost činjenice da joj zbog toga moraju odati počast. Ako se ona čak i nasmiješi muškarcu, to ne znači uvijek da mu se svidjela. Kako bi se osigurala da joj se dive, bit će spremna koketirati s bilo kime.
  Kada je uz ženu Lavu, muškarac joj ne smije ni na trenutak dati do znanja da ona nije njegovo središte pozornosti. Nikad neće tolerirati od muškarca sumnje u njezinu privlačnost. Stoga, ako želite biti s njom, morat ćete se naviknuti na takvu crtu njezina karaktera.

Leo-Woman ima suptilan smisao za humor, pa ako želite privući njezinu pažnju, onda je nasmijte. Može napraviti sjajnu karijeru, ali izuzetno joj je teško naučiti ispunjavati zahtjeve prema uputama nadređenih. Rutina će joj brzo smetati, kako bi izbjegla monotoniju, spremna je otići daleko sa svog puta.
  Njeni planovi bit će: posjet romantičnim mjestima koja je mogla vidjeti na plakatima koji prikazuju prekrasne krajolike Indije, Grčke ili Španjolske. Ženka lava nije sklona samokritičnosti i ne sviđa joj se kada je ljudi oko nje počinju kritizirati.

Muškarcu, bez obzira kojem horoskopskom znaku pripada, naravno neće se svidjeti što je pod petama Žene Lave, a on će se pokušati osloboditi. Ali malo je vjerojatno da će uspjeti u tome. Kao što je već spomenuto, žena Lav neće tolerirati ako joj se oduzme moć, a još više što odbijanje prihvatiti njezin zahtjev znači da za ovog muškarca ne znači ništa. Pa čak i ako joj takav muškarac nije drag, ona će i dalje pokušati učiniti sve kako bi postala središte njegove pozornosti ili će ga napustiti i potražiti novu žrtvu za lov.

Žena Djevica

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Među ženama ovog horoskopskog znaka vrlo je veliki postotak starih djevica. To se može dogoditi jer je njima izuzetno teško pronaći satelit koji bi u potpunosti mogao zadovoljiti njihove standarde. Za ženu Djevicu karakteristika je takva da se u početku može činiti razboritom i hladnom, ali u stvarnosti je dobro kontrolirana ličnost. Emocijama joj nisu strane, ali uvijek će ih pokušati držati pod kontrolom. Njene tajne želje uvijek će biti tajne.

Žena Djevica ima dobar osjećaj dostojanstva. Jedna od glavnih osobina njezina karaktera je tajnost. I nikad od nje nećete čuti da će se hvaliti svojim postignućima. Ima dobre manire i uvijek će se ponašati poput prave dame, dobro, naravno, sve dok je ne počnu provocirati. Ako se to dogodi, pazite, ne, bolje trčite i što dalje od nje.

Žena Djevica se voli kultivirati. Potrebno joj je to za osobni razvoj i podizanje vlastitog društvenog statusa. Voli muziku, umjetnost i književnost. Vrlo je nemirna. Djelomično je to zbog činjenice da je sklona u bilo kojim okolnostima doći do dna istine.

Ona vjeruje svom intelektu mnogo više od intelekta, a čim naiđe na problem, odmah počinje razmišljati o njemu, sve dok ne nađe logično rješenje za to.

Žena Djevica može biti strpljiva, ljubazna i velikodušna, ali istovremeno vrlo odlučna i hladna. Čim počne djelovati, čak ni direktan pogodak u nju iz tenka neće je moći oboriti s namjeravanog cilja. Žena Djevica ima takvu energiju da bi mogla biti dovoljna za dvije ili tri osobe. Uvijek se bavi bilo kakvim poslom s takvim uvjerenjem da ga nitko osim nje ne može riješiti. U svakom slučaju, ona poduzima mjere opreza kako bi spriječila neuspjeh. Djevica žena smatra kuću svojim posjedom. Ona kraljuje vrhovno u njemu, a ako njezin suputnik nije lišen razuma, nikad se neće miješati u nju, ona će zavladati kućom. U kući voli da sve bude na svom mjestu. Zna i zna kako potrošiti oprezno novac, pa zna rastezati obiteljski proračun.

Žena Djevica zna što joj je životni partner potreban. Ako on sam ne razumije što želi, ona će joj uvijek biti spremna pomoći da analizira situaciju. Pred sobom ona uvijek postavlja realne ciljeve i praktične.

Kada će Žena Djevica biti spremna za vjenčanje? Obično joj se to događa već u zrelijoj dobi. Ona može biti izvrsna majka i dobra domaćica, a ujedno i zanimljiv pratilac svog muškarca.

Ako govorimo o društvenom životu, Žena-Djevica preferira male tvrtke s pomno odabranim krugom poznanstava. Budite sigurni, bez brižnih pušača, bezbrižno odjevenih ljudi i drolja, sljedeći put više neće biti pozvani na nju. Voli i zna igrati intelektualne igre.

Ako treba raditi na osiguravanju svog postojanja, bit će točna i točna u službi. Žena Djevica dobro se snalazi u brojkama, tako da je položaj profesionalnog računovođe visoke klase samo za nju. Uz to, ona može biti dobra tajnica, pogotovo ako joj se osigura osobni rast. Ako se prema njoj loše ponašaju na poslu, ali istodobno će primiti pristojnu plaću, nikada neće ostati na takvom poslu. Najbolje joj je da radi čak i s malom plaćom, ali tamo gdje je cijeni, poštuje, postupa s ljubaznošću i razumijevanjem.

Što se tiče njezinog ljubavnika, samo razumnost i razumnost mogu ometati izgradnju njihove veze. Žena Djevica neće primijetiti nedostatke i slabosti svog izabranika. Stvorit će za sebe njegovu idealnu sliku i bit će mu posvećena do kraja svojih dana. Ona će imati najdublje osjećaje za takvog izabranika, ali o njima nikada neće otvoreno govoriti, ali istovremeno zadržavajući ljubav prema njemu u svom srcu.
  Žena Djevica muškarce uvijek odnosi kao neku vrstu djevičanskog teritorija, koju moraju istražiti, oplemeniti i izmjeriti. Zna kako se nositi s psihom čovjeka, budući da na telepatskoj razini razumije želje drugih.

Žena Djevica vjeruje da bi njen izabranik trebao biti, poput nje same, čist i uredan. Stoga nikada neće tolerirati čovjeka pored sebe koji će loše mirisati. Kada komunicirate s predstavnikom ovog horoskopskog znaka, morate se sjetiti da je žena Djevica tipičan predstavnik prave dame. A ako je cijenite i ne želite izgubiti, onda pokušajte ispuniti njena očekivanja i postanite jedno za nju koji je može voljeti, poštovati i cijeniti, i što je najvažnije, one koji se mogu ponositi činjenicom da je on u potpunosti zadovoljan s njom zbog svih njenih mnogih zahtjeva. Ali ako ste naišli na njezina koplja iz prvih dana komunikacije sa ženom Djevicom, ne žurite odmah, najvjerojatnije vam se i ona svidjela. Upravo je priroda predstavnika ovog spola takva, ona nikada ne pokazuje svoje osjećaje i osjećaje, čak ni u onom trenutku kada se to zahtijeva od nje.

Žena Vaga

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Vaga-Žena ima prirodan osjećaj za ljepotu, odlikuje ju ljepota i gracioznost, nešto što joj nije neprivlačno je odvratno. Dobro poznaje modu, voli izvrsne poklone i nakit, obožava umjetnost, glazbu i arhitekturu. Karakteristika žena Vage takva je iz razloga što je njezin horoskopski znak jednostavno obvezuje na ljubavnu eleganciju.

U odnosima s muškarcima ona je izuzetno izbirljiva. Pokupit će gospodina, kao da stoji na izlogu nakitnice i odabire sebi najljekovitiji i najveći dijamant u ruci. U isto vrijeme, Žena Vaga sklona je samokritičnosti. Činjenica je da vjeruje da bi njen imidž trebao odgovarati svjetskim modnim standardima, i da bi on bio uvijek će mu donositi izmjene. Stoga nije čudno što se žene Vage smatraju standardom šarma.

Žena Vaga sklona je nedosljednosti. Pokušat će zavesti bilo kojeg atraktivnog muškarca, a kad ga dobije, želja za komunikacijom s njim nestaje i kreće u lov u potrazi za novim pobjedama.

Ali komunicirajući s njom, nikad ne zaboravite na njezinu nevoljkost da nije privlačna. Ako ste u lošem stanju, obavezno isključite svjetla prije nego što uklonite odjeću ispred nje. Inače se nemate čemu nadati, jer vašoj pratnji jedne vrste može odmah zadati glavobolju ili će je samo pokupiti i pobjeći od vas i zaključati se u kupaonici. Bilo koja druga žena koja pripada drugom znaku zodijaka ne bi obraćala mnogo pažnje na takvu sitnicu, bilo bi joj važno da je njen voljeni ispred nje. Ali Žena Vaga nikada neće ići u krevet s ružnim muškarcem, čak i ako je iz nekog drugog razloga zadovoljna s tim.

Vaga Žena preferira samo umjetničke naravi: pjevače, glazbenike, glumce, ali ne i poslovne ljude. Žene Vage muškarce ne zanimaju same, već ih tretiraju kao obožavatelje ili gledatelje. Izuzetno je oprezan prema svojoj osobi, smatra sebe nekakvim draguljem, a u slučaju odabira gospodina za sebe, potražit će odgovarajući kadar.

Žene Vaga nikada neće žuriti. Neće prestati slikati usne, čak i ako će zakasniti sve dok se ne učini konačni dodir. Za takve su žene društveni događaji samo prilika da se pokažu kao blistava i sjajna osoba.

Ako stvari ne idu dobro s njom onako kako je namjeravala, tada Vaga-Žena odmah postaje razdražljiva i sitna. Sklona je pretpostaviti da novac postoji samo zato da bi ga potrošio, a ne da o njemu govori. Novac je za nju sredstvo kupovine. Žena Vaga, baš kao što muškarci vole knjige, radije sluša opuštajuću i umirujuću glazbu i živi u luksuznom stanu prepunom cvijeća. Ponekad takve žene mogu biti neodoljivo živahne, uravnotežene i smirene. Ali ponekad za njih dolaze trenuci kada počinju vidjeti sve oko sebe isključivo u crnoj boji.

Vaga-Žena, čak i u malim stvarima, uvijek će težiti izvrsnosti. Čak i slab znak nereda može je naljutiti. Tipična žena Vage, da je bila na Titaniku dok se on utapa, umjesto da joj spasi život, postavila bi stolice na palubi kako bi uklonila nered i poboljšala izgled Titanika.

Dragi ljudi! Želimo vam dati jedan savjet – nikad ne pokušavajte naručiti ženu Vage, ona ionako nikad neće biti spremna da vas posluša. Ali ako uprkos tome i dalje inzistirate, tvrdoglavost ćete vidjeti samo kao odgovor. I još jedna stvar – ako ne poslušate naše savjete, i dalje nastavite vršiti pritisak na nju, tada ćete vidjeti ne samo kako Žena Vaga počinje tvrdoglavo raditi. Da biste pregovarali s predstavnikom ovog horoskopskog znaka i mirno rješavali probleme, morate se jako potruditi.

Vaga Žena je vrlo ženstvena, pametna, šarmantna i umjetnička. Ako u njen život dođu nepovoljni dani, tada ona može postati neodlučna, sjedit će i trpjeti u iščekivanju podrške i snažnog partnera. Ona je rođena koketa, a vrlo dobro zna što želi od života. Unatoč činjenici da ju lijepe stvari oduševljavaju, same sebi nisu cilj. Ima vrlo snažnu volju, samo jake emocije mogu je zalutati. Ženske vage su vrlo atraktivne i znaju puno o modi, pa se znaju odijevati kako bi privukle pažnju muškaraca.

Budući da je žena Vaga podložna Veneri, za nju je najvažnija stvar u životu. Može biti sretna gotovo svugdje, novac za nju nije glavni argument. U malim stvarima može biti vrlo ekonomično, a kada igrate velike, postaje rasipnije. Ona može razgovarati cijeli dan s vama o dodatnom trošenju novca ako želite kupiti automobil, a nakon ovog razgovora otiđite u trgovinu i nabavite sebi par novih modnih cipela koje će koštati mnogo novca. Nemoguće ju je nazvati tvrdoglavom, jer je žena Vaga lako nagovoriti, ali za to ćeš morati odabrati pravu taktiku.

Žena Škorpija

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

U duši Žene Škorpije je uspavani vulkan strasti, a cijela njegova eksplozivna reakcija usmjerena je ka zadovoljavanju njezinih želja.

Ako žena Škorpiona na putu sretne atraktivnog muškarca, ona će učiniti sve da privuče njegovu pažnju. I uskoro će ga sigurno toliko fascinirati da će prestati primjećivati \u200b\u200bdruge žene oko sebe. Pa čak i ako se ne misli opirati, unaprijed je osuđena. Čak i ako žena Škorpija ne izgleda tako lijepo i spektakularno, njen izabranik će pasti pod hipnozom svog nesnosnog pogleda.

Žena Škorpija ne podnosi kavalire šakama. Voli putovati samo u prvom razredu, pa ako želite dugo ostati kraj nje, morat ćete naučiti platiti sve račune s osmijehom na licu. Sadrži toliko energije da je dovoljno za nekoliko žena istovremeno. I u poslu i u zabavi nikada neće poštedjeti svoje snage. Budite sigurni da, pored takve žene, nikada vam neće biti dosadno.

Žena Škorpija ljubav shvaća izuzetno ozbiljno. S obzirom na činjenicu da je žena, tipična predstavnica ovog horoskopskog znaka, strastvena u životu, to je čini neodoljivom za većinu muškaraca koji će je pokušati pokoriti i učiniti je ovisnom o njima. Ali vrijedi reći da čak i ako u tome uspijeju, još uvijek neće moći prodrijeti u tajne dubine njezine podsvijesti.

Žena Škorpija ima duboku intuiciju i prodorni um. Ali istodobno, može biti izuzetno izbirljiva i kritična. Prije nego što stupi u vezu s muškarcem, u ljubavi ili prijateljstvu, ona će ga prvo pažljivo pogledati, a tek onda odlučiti hoće li ga pustiti u svoj život. Ona može vidjeti temeljne motive bilo kojeg djelovanja ljudi oko sebe, dok njezini vlastiti postupci nisu podložni nijednoj analizi. Žena Škorpija do posljednjeg može sakriti autentičnost svog lika, a najvjerojatnije će drugima ostati tajna.

Vrlo je tvrdoglava i uporna, da bi postigla bilo koji od svojih ciljeva, poštedjet će energije i pokazati ogromno strpljenje i snalažljivost. Sve svoje akcije planira unaprijed, mnogo prije nego što nastavi s njihovim izvršavanjem. Da biste je provocirali, morate biti jako snažni ili jednako svrhoviti kao i ona sama. Nikad je nećete moći skinuti s nje, jer ima tako dobru sposobnost prilagođavanja bilo kojim okolnostima.

Ako Žena Škorpija ipak uspije, njezina visoka emocionalnost može dovesti do osvete. Ako je njen muškarac vara, onda će za život postati njen najgori neprijatelj. Pakao, u usporedbi s bijesom žene-Škorpije, to su još uvijek cvijeće. Nikad se neće zaustaviti ni na čemu, budite sigurni, sigurno će se osvetiti svom prekršitelju. Bitno će joj ne samo kazniti svog zločinca, već ga poniziti i uništiti.

Njena najgora mana je ljubomora. Žena Škorpija smatra da svu ljubav svog izabranika treba usmjeriti samo na nju. Uspijeva vidjeti spletke i rivale tamo gdje stvarno nisu. A ako iznenada na nekoj zabavi njezin gospodin provede nekoliko minuta razgovarajući s lijepom ženom, tada će odmah pomisliti da je izabrani odredio sastanak za svoju suparnicu. Nakon čega će se početi ponašati u skladu s tim. Ne, ona, naravno, neće stajati po strani, i nastavi gledati razgovor, počet će silovito napadati.

Prezire slabost onih ljudi koji nisu u stanju podnijeti njezin pritisak. Ako u vašem obrambenom sustavu zaostaje, budite sigurni da će se Žena Škorpija sigurno pronaći. Stoga, ako je želite vidjeti pokraj sebe što je dulje moguće, naučite je držati njezin udarac, inače ćete dobiti nokaut i to u prvoj rundi.

Kad je žena Škorpiona dobro raspoložena, ona se s ljubavnikom ophodi kraljevski. Ali čim se njezino raspoloženje promijeni na još gore, odmah će ga rastaviti u dijelove. Ako se odlučite razdvojiti s njom i nemate vremena za mir, tada se ni ne usudite nazvati je. A ako to učini, razgovarajte telefonom s njom kao da komunicirate s potpuno drugom osobom.

Žena Škorpija duboko je osjetljive naravi i vrlo je emocionalna, a istovremeno će se u grob predati osobi koju ljubi iskreno i svim srcem. Ako ste stvarno uspjeli osvojiti njeno srce, onda će ona za vas biti spremna na svaku žrtvu. Ako budete izabrani, zauvijek ćete joj pripadati.

Strijelac Žena

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Žena Strijelac je don zodijak don Juan u suknji. Ima široki pogled na izbor ljubavnika. Tip ju može privući nekom posebnošću – entuzijazmom ili elegantnom duhovitošću – i neće vidjeti druge, manje atraktivne strane. Bezbrižna žena Strijelca prelazi iz jednog seksualnog u drugi, tako da svi ostanu u prijateljskim odnosima.

Međutim, žena Strijelac nije sposobna za duboku emocionalnu privrženost i vjerojatnije je da će slijediti romantičnu ćudljivost. Zodijački znak Strijelca – igrač u ljubavnoj igri. Svaka nova ljubavnica nalik je čipu u igri u ruletu, koju djevojka Strijelca baca u nadi da će ispasti sretni broj. Ako se pokaže da je bezvrijedno, onda je to filozofsko: nakon nekog vremena pojavit će se još jedan ljubavnik, zašto plakati za izgubljenom ljubavlju?

Žene Strijelci vole primati goste i ići u posjetu. Ali ako se atmosfera pokaže dosadnom, pokušat će pronaći barem jednog sugovornika koji će razgovarati o nečem zanimljivom.

Žena Strijelac ne zna kako sakriti svoje osjećaje. Iskrena i iskrena koliko i dobrodušna i plemenita. On voli slobodu i mora slobodno putovati. Stalno joj treba raznolikost i promjena poticaja. Čak i kad je sretna, ne može biti sretna sama. Potrebna joj je publika koja vidi svoju sreću.

Čini se da se nikad nigdje ne nastani dugo. Njezina kuća obično izgleda kao da je ženska strijelca tek stigla ili će uskoro otići. Brzo odlazi s posla ili od muškaraca koji je ne zanimaju. Uvijek se mora raditi nešto drugo, pa zašto bi se mučilo?

Žena Strijelac idealan je životni suputnik po principu “dan je prošao, i hvala Bogu”. Kad je Arnold Bennett, poznati engleski pisac, rekao da su sve nevolje trajnog sporazuma poput braka bile u njegovoj “dnevnoj rutini”, nije mislio na život sa ženom Strijelcem. Njenom entuzijazmu, društvenosti, zdravom smislu za humor i brzoj pameti divi se bilo koja osoba. Žena rođena pod horoskopskim znakom Strijelac pouzdan je suputnik muškarca koji uživa u sportu i avanturama na svježem zraku; prekrasan domaćin, oživljava bilo koju tvrtku i uvijek privlači najšarmantnije ljude. Žena Strijelac također zna dobro slušati. O čemu je još mogao sanjati najneraznovitiji čovjek?

Prije nego što prestanete čitati ovo i krenete potražiti ženu Strijelca da s njom napravi malo, ugodno gnijezdo, razmislite o sljedećem: Podsjećam vas da je ona zadirkujući i nepopravljiv koket. I odbija mnoge obožavatelje svojim prividnim “Znam sve ovo.” Najviše nervira to što obično nije toliko naučila temu da ne bi mogla ni stvoriti izgled da “sve to zna.”

Njezina iskrenost u srčanim poslovima zbunjuje muškarce. Svojoj ljubavnici govori o dečkima koje je poznavala i prije, razočarana ljubavnicom, bez oklijevanja govori i o njemu. Možda nije čudno što mnoge žene Strijelci ostaju stare sluškinje!

Žena pod ovim horoskopskim znakom nestrpljive je impulzivne naravi, koja je uvijek u borbi protiv vlastitih interesa. Žena Strijelac bila bi uspješnija u životu kada bi imala barem neku ideju o svojoj stvarnoj snazi \u200b\u200bi slabosti. Ali ona je jedna od onih koja uvijek dvaput skače prije nego što pogleda, i nikad neće prihvatiti savjete ili upozorenja od drugih.

Iako se čini da je žena Strijelac sasvim sposobna upravljati vlastitim poslovima, ovaj dojam je zabludu. Kad zaista voli partnera, postaje potpuno ovisna. Ako je napusti, to će joj vjerojatno biti emocionalna katastrofa.

Osjetljiv i ranjiv, upija laskavost. Laskavi govornik lako ju može osvojiti. Kao rezultat toga, žena Strijelka često postaje žrtva beskrupuloznih ljudi, dok gospodin Noble odstupi. Nezreli i stidljivi, vjetroviti i hlapljivi – teško je razumjeti. I gotovo je nemoguće kontrolirati.

Jarac Žena

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Jarac Jarac je neumoran organizator svega, uključujući i vlastite strasti. Ali bez obzira na to što o njoj kažu, ona je zaista jako strastvena. Ono što joj nedostaje je nesmotrena hrabrost. Vjerojatno ćete je trebati uvjeriti da daje slobodu emocijama.

Dok žena znaka Jarca ne prevlada oprez, njezina ljubav neće dobiti pravi kraj. Otuđenje se povlači čim žena Jarac postane samopouzdanija u sebe i … u vas. Ona voli biti voljena.

Oči joj nikad nisu usredotočene na zvijezde, žena Jarac je previše čvrsto na zemlji. I to neće biti impulzivno u seksu. Njezina se senzualnost lako probudi, ali vrlo je dobra u kontroli sebe.

Evo je, žena Jarac, pred vama, muškarci, možete joj se diviti, paziti na nju, progoniti je, ali u potpunosti je posjedovati – nerealno je. Žena zodijak Jarac zna što vam treba, ali nikad nećete biti potpuno sigurni da znate što žena Jarac misli. Mnogi muškarci to teško razumiju. Drugi je smatraju kako ju suzdržavanje i otuđenost muče, vjerojatno zato što znaju da je ovo samo pokriće za izuzetno snažne emocije. Ali stalne fluktuacije njezinog raspoloženja na kraju mogu omamiti bilo kojeg partnera.

Kad su sve iskričave, sjajne i povoljne žene stvar prošlosti, ona ostaje. Jarac je jedina čija telefonski broj nikada nećete zaboraviti. A ako niste izrađeni od trajnijeg materijala od većine gospode, nećete odoljeti i birati broj. Istina je da se žena znaka Jarca boji zaljubiti, jer želi biti sigurna da je to nešto stvarno. Općenito, treba se osjećati mirno i zaštićeno.

Jednom kada se povezala sa svojim ljubavnikom, vjerojatno se neće predomisliti. Treba joj sve ili ništa. Jarac Jarac je izuzetno odana osoba.

Ali trebaju joj recipročni osjećaji i želje. Zato je žena Jarac u početku hladna i oprezna: pokušava sve izmjeriti i procijeniti prije nego što postane bliža. Njezin emocionalni vizir je izostavljen. Nažalost, Jarac ne zna uvijek kada ga odgajati. Ipak, osoba koja je zaista očarava i za koju se ispostavi da je dostojna svojih osjećaja, u njoj će naći partnera punu strastvene ljubavi, ženu sposobnu za bilo šta za svog voljenog.

Ako žena zodijačkog znaka Jarca pogriješi u svom izboru, onda je to obično ozbiljna greška. U mnogim slučajevima, međutim, ona može pogriješiti u dobru, za to ima strpljenja, izdržljivosti i upornosti. Velika snaga volje čini je moćnim protivnikom. Pazite: žena Jarac neće zaboraviti i neće oprostiti ljutnju. Koncept osvete za nju nema granica.

Žena Jarac uvijek će biti neovisna, neovisna osoba koja inzistira na tome da živi svoj život. Imajući ljubavnu vezu, ona može zadržati pravo na izlazak – gdje, kada i s kim želi. U braku će, najvjerojatnije, zahtijevati zaseban auto i bankovni račun. Ako ima posao, nastavit će ga pod svojim djevojačkim prezimenom. Pronaći će način da vam kaže: – “MORAM BITI SAM!”

Ali to je definitivno sto posto žena koja zna vrijednost ljepote i zna kako je naglasiti. Posjedujući urođenu točnost i čistoću, žena Jarac je vrlo umjerena i odmjerena u upotrebi kozmetike, ima vrlo ženstvene ukuse u odjeći i dodacima. Druge žene često dolaze k njoj po savjet kako se odijevati kako bi privukle muškarce.

Žena Jarac izračunava. Pokušat će dominirati nad čovjekom i koristiti ga za ostvarenje vlastitih planova. Slabi muškarci privlače ženu Jarca. Laskala je njihova pažnja, ali neće dopustiti da im to postane teret.

Jarac Jarac je u mladosti ukočen i arogantan, s godinama postaje samopouzdaniji. Obično se vjenčavaju kasno.

Da bi se osjećao sretno, Jarac mora biti stalno u poslu, pa je žena Jarac često zauzeta društvenim aktivnostima. Život shvaća vrlo ozbiljno i čvrsto je uvjerena u svoju sposobnost postizanja visokih ciljeva. Problem je što ona nikad nema povjerenja u to kada će se to dogoditi. Uvijek postoji neki daljnji cilj koji treba postići, nova ambicija koju treba ispuniti. Žena Jarac nikad nije u potpunosti zadovoljna.

Jarac poštuje uspješne ljude u životu i rado prihvaća njihove savjete. Obožava vlasti i podnosi ih. Postoji jednostavan način da prevlada njezinu žalosnu sklonost snobizmu: dajte joj komplimente. Jarac ovo voli nakon što počne osjećati da je prihvaćen i da mu se dive, postaje puno humaniji. Mirna, meka, kompetentna u mnogim područjima, ona ne dobiva uvijek ono što zaslužuje. Ostali, manje talentirani, pokušavaju je gurnuti u pozadinu. Na kraju, žena Jarac postiže cilj, unatoč preprekama, padu duha i razočaranja.

Evo je!

Žena Vodolija

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Žena Vodenjaka vrijeđa ako na nju gleda kao na predmet seksualne želje. Vrlo je zahtjevna i očekuje da ljubavnica poštuje sebe.

Ne voli žurbu. Ako vam je ovo prvi put s njom, onda se ni ne nadajte da ćete biti u njenom krevetu. A drugi sastanak je uopće ne obvezuje na ništa. Žena Vodenjak nije licemjer, ali morate jasno dati do znanja da je ne tretirate kao partnericu za jednu noć.

Žena Vodenjaka je osjetljiva i ima jak intelekt. Pokreće ga uglavnom um.

Razgovaranje s prijateljima nadahnjuje je. Voli zabave i društvo općenito, lako se zbližava s ljudima i uvijek je spremna prihvatiti poziv od nekoga tko joj je ugodan. Iskrena i otvorena, ne voli i ne zna lagati. Kad se nekome sviđa, ona izlaže dušu, često vrlo nepromišljeno.

Žena Vodenjak je pravi prijatelj, daje sebe drugima, suosjećajno zaranjajući u živote ljudi. Ponekad daje savjete onima koji ih uopće ne trebaju.

Žena horoskopskog znaka Vodolija ne smeta muškim poslovima. Po potrebi će obavljati posao automehaničara, cestovnih radnika, zidarskih radova, ali najčešće ćete je sresti na odgovornom mjestu u velikoj tvrtki.

Zanima je natječaj; Žena Vodenjaka pozdravlja novo područje djelovanja, prihvaća svaku novu odgovornost, jer je sigurna da će se nositi s onim što se traži od nje.

Budući da je žena Vodenjaka pametna, voli eksperimentirati i razumije što pokreće ljude, ona obično pobjeđuje. Na vrhu je kada radi kao tim. Za to bi, kako je jednom rekao John D. Rockefeller, platio bi više nego za bilo koju drugu kvalitetu.

Prava filantropkinja, žena Vodenjaka, veoma je zabrinuta zbog problema svijeta u kojem živi. Potražite je na čelu u borbi za socijalnu pravdu i … pronađite je poraženom. Njezina prirodna sposobnost za empatiju i suosjećanje tjera je da trpi patnje drugih koji su joj blizu srca. U isto vrijeme, žena ovog horoskopskog znaka ne traži izjavu ljubavi kao odgovor na svoje napore. Djelo ga toliko apsorbira da djevojka Vodenjaka gotovo izgubi iz vida ljude zbog kojih ovo radi, čak i ako ih jako voli.

U pravilu, horoskopski znak Vodenjak ima čvrsta uvjerenja i podupirat će ih do kraja. Ako projekt završi neuspjehom, neće postati depresivan, jer zna da iz poraza možete izvući koliko i od pobjede. “Glasan” poraz za nju je privlačniji od malog uspjeha, jer ne odustaje od prikupljanja snage i pokušaja ponovo.

Unatoč činjenici da je žena Vodenjak seksi, šarmantna, smiješna i nadarena s bogatom maštom, ona može biti tvrdoglava. Dakle, mnogi od njih su gorljivi pristaše okultizma i potpuno je beskorisno pokušavati ih odvratiti od toga. Ako su sigurni da nešto znaju, ne mogu ih uznemiriti ni argumenti, ni činjenice. Žene rođene pod znakom zodijaka Vodolije znaju da istina “činjenice” nije tako nepokolebljiva. Samo oni sami mogu promijeniti svoje odluke (i promijeniti se, ponekad i neočekivano).

Zbog duboke potrebe za ljubavlju i komunikacijom, žena Vodenjaka smatra suprotni spol vrlo privlačnim. No, on traži besprijekornog suputnika, i zbog toga ima velike poteškoće u izboru. Nije ni čudo što je sklona kasnom braku. A kad se odluči, često iznenadi svoje prijatelje. (Doista, njezini pogledi na kontroverzne teme uvijek šokiraju konzervativce.) Žena Vodolija traži muškarca koji će je natjerati da se osjeća kao žena. Nacionalnost, boja kože, religija joj nisu bitni.

Žena Vodenjak voli sve lijepo, uključujući i ljudsko tijelo. Ne zaboravite joj pohvaliti koliko je dobra gola. Žena ovog horoskopskog znaka mora se cijeniti.

Ona je uredna. Odmah nakon što završite utapati se u krevetu i osjećati se zgužvanim i lijenim, ona će ustati i obnavljati plahte.

Žena Vodenjaka može biti napeta i nervozna kada se uznemiruje. Drugi nedostatak je taj što je previše zaokupljena osobnom udobnošću i rasipnom. Naravno, ona se neće složiti da je to mana, smatrajući ljude koji svoj život posvećuju jurnjanju novca, praznom ili pomalo ludom. Jedino korištenje novca je to što se može kupiti. A žena Vodenjak će ići do granice da dobije ono što želi.

Žena Riba

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

Vođena Neptunom, planetom ljepote i misterije, Riba žena je vrlo ženstvena, senzualna, susretljiva i ima dobru intuiciju. Nikad ne odustaje od gledanja: žena Riba ne mari za pojavu empatije, već zaista vrlo duboko suosjeća s onom kojoj je ta simpatija potrebna. Nikad je ne pokušavajte prevariti. Ima čarobnu sposobnost da istinu vidi onakvom kakva jest.

Zbog nevjerojatne osjetljivosti žene Ribe, ona se zalaže za okultizam i može postati prodoran palista, duh ili medij. Iskustvo je naučilo Ribu da njezini “lovovi” pripadaju području parapsihologije, svojevrsne vidovitosti. Neki astrolozi vjeruju da su oni rođeni pod znakom Riba u stvari fenomeni iz budućnosti utjelovljene u sadašnjosti i da su njihovi uvidi sjećanja na svijet koji su napustili. Mislim da je ovo previše komplicirano, ali nema sumnje da i žene i muškarci horoskopskog znaka Ribe imaju rijedak dar predviđanja.

Ženu ribe karakteriziraju čudne, tajanstvene osobine koje neprestano privlače suprotni spol, ali ona je vrlo ovisna o osobi koju smatra glavnom u životu.

Potrebna je stalna potvrda da sam voljen. Kao odgovor na to, ova vrlo osjetljiva priroda velikodušno će uzvratiti partneru.

Pozitivni aspekti horoskopskog znaka Ribe nisu u djelovanju, već u snovima i duhovnim potragama. Žena Ribe nastoji se udaljiti od vrelog svijeta sukoba i natjecanja. U borbi za vlast, u koju će se ona sakriti, Riba pokazuje nadnaravnu sposobnost komuniciranja s ljudima, osobito utjecajnim, važnim. Svojim bezazlenim i bespomoćnim izgledom žena Riba provocira ih da štite druge, slabije. Da privuče podršku muškarca, pomoć koja joj je potrebna zavest će ga bez i najmanjeg oklijevanja. Ona dobro zna kako dobiti ono što želi.

Žena-Ribe lako se zaljubljuje i koketira s gospodinom Badom, dok ona mora da flertuje s gospodinom Goodom.

U pravilu je vrlo atraktivna i u ljubavi se ponaša rafinirano i šarmantno.

Obično se žena Riba uda za mekog i prilično neseksualnog partnera jer se s njim osjeća sigurnije. Ali u svojim strastvenim maštarijama traži ljubavnika drugačijeg tipa, spajajući lorda Byrona i saracenskog gusara, muškarca romantičnog izgleda i nepristojnih eksplicitnih manira. Žena Ribe čezne za tim imaginarnim obožavateljem koji će je oduzeti od svog muža.

Riba zadirkuje i koristi sva ženska sredstva kako bi pobudila zanimanje novog gospodina. Ovo joj pomaže da se uvjeri da je žena Riba. Ali često ga se plaši tip čiji interes budi i pokušava se povući kad krene u ofenzivu. Izuzetak su slučajevi kada je zarobila muškarca mladenačkog tipa, kojeg se nema razloga bojati, ili ako je on utjecajna osoba i treba joj za neke druge svrhe.

Žena Ribe glumica je koja može igrati bilo koju ulogu, i tako dobro da može biti teško razlikovati njeno pravo lice od portretiranog lika. Uz takve sposobnosti i aktivnu, maštovitu, definitivno može napraviti sjajnu karijeru na pozornici.

Međutim, žena Riba također je dobra, draga supruga, budući da ima zadivljujuću umjetnost donijeti sreću nekome tko joj je blizak. Ona je prekrasna domaćica, dobra majka koja voli djecu, iako ih često razmažuje. Sposobnost njege bolesnih ljudi često pomaže ženama rođenim pod znakom Riba da postanu izvrsne liječnike i medicinske sestre.

Nažalost, ima nešto u njezinoj prirodi zbog čega uvijek bira pogrešnog tipa. Ponekad se čini da joj je suđeno da se razočara u srčanim poslovima. Međutim, ovo je opasno, jer njezina emocionalno izbalansirana priroda ne podnosi stresove i nesreće koje lako mogu dovesti do sloma.

astrolozi vjeruju da će u ono što će žena biti zaljubljena izravno ovisi o njenom horoskopskom znaku. pa onda - provjerimo!

kulinarstvo 34

Ljubav se nehotice spušta … Osjećaj ljubavi, događa se, dolazi sasvim neočekivano, a ponekad dozrijeva godinama! Vjeruje se da je ljubav gotovo nemoguće predvidjeti. I sve bi bilo u redu da se svi mi, kao jedan, ne bismo rodili pod prekrasnim zvijezdama koje utječu na naš život, ljubav, sudbinu. Stoga se žene postavljaju pitanja: „Muškarci kojih horoskopskih znakova su najdraži?“, „Koji su najvjerniji“, „I koji su nedostaci horoskopskih znakova?“, Itd. Naravno, ne može biti nijednog pravog odgovora, ali napravili smo ocjenu muškaraca i rekli kako oni pokazuju svoj stav prema ženi, za koje su radnje sposobni i kako da razumiju da upravo ovaj muškarac zaslužuje vašu pažnju.

Branitelj Ovna

Djevojka koja je izazvala njegovo zanimanje, Ovan će veselo pričati priče o svojoj hrabrosti i nepobjedivosti, strmosti i bogatstvu. Ako u vama izazove recipročnu simpatiju – pristanite bez oklijevanja, jer dva puta ne nudi. Ovnovi jednostavno ne primjećuju prepreke u ljubavi, ali ako se pojave, pokušati će ih trčati u čelo. Ljubav prema Ovnu je brza, čak i centripetalna, jer ako je neuzvraćena, neće trpjeti, već će je odmah utješiti na drugom mjestu, prenosi dazowo.

Mane

Ako na vašem životnom putu sretnete Ovna, možete unaprijed otrčati u ljekarnu po antidepresive. Ovaj predstavnik ramske obitelji svojom tvrdoglavošću i sebičnošću, izraženom dječjom spontanošću, može vas na dva načina odvesti u grob. Čak i ako zna da nije u pravu, ipak će tvrditi, jednostavno bez principa. Uvijek ima svoje mišljenje o bilo kojoj temi, čak i onoj u kojoj je Ovan slabo upućen. Oštri bljeskovi agresije i napadi lošeg raspoloženja ukras su ovog znaka. Istina, odlazi brzo kao bljesak.

Ako ste uspjeli potaknuti gorljive znakove pažnje i aktivne manifestacije ljubavi kod muškaraca Djevica, molimo vas da nam kažete svoje iskustvo.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU