AUTOSERVIS VEDO – Mali biznis mjeseca na TNT Radiju Sarajevo

Autoservis VEDO Sarajevo je novoosnovani mali biznis u vlasništvu mladog (ali iskusnog) mehaničara Vedada Hodžića.

Stručni mehaničari Autoservisa Vedo rade popravak i održavanje vozila, kvalitetnu i brzu dijagnostiku i vrhunski tuning vozila svih marki. Specijalisti su za servis DPF filtera i EGR ventila što posebno izdvajamo.

Došlo vrijeme za redovan servis vašeg limenog ljubimca? Sumnjate na neki kvaru? Posjetite Autoservis VEDO Sarajevo na adresi Alije Nametka 102, Stari Grad ili pozovite ovaj broj telefona 062 451 999

TNT Radio podržava novoosnovane porodične biznise

U okviru projekta Mali biznis mjesece, u saradnji sa poslovnim partnerima i prijateljima, svakog mjeseca TNT RADIO predstavja po jednu novoosnovanu porodičnu firmu sa područja Sarajeva, Tuzle, Zenice i Travnika.

TNT Podržava je akcija koja traje već 25 godina! Svaki poslovni početak je težak, naročito u ovim teškim vremenima. 

Nažalost, Radio TNT ne raspolaže milionskim fondovima kojima bi mogao da podrži porodično poduzetništvo… ali imamo nešto što smatramo mnogo vrednijim: brojne prijatelje među poslovnim saradnicima i slušaocima.

To blago smo spremni da podijelimo sa svima koji imaju dovoljno hrabrosti da sudbinu svoje porodice uzmu u svoje ruke, tako što će pokrenuti posao od koga će živjeti cijela porodica. Više informacija o projektu i načinu prijave možete pronaći na stranici TNT PODRŽAVA

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU