BACILA SVE U TRANS: Pogledajte Moniku Beluči u ovom izdanju

Monika Beluči ne prestaje da nas baca u trans. Čak i kada je zakopčana od glave do pete. Italijanska filmska diva ovih dana pomno prati parisku Nedjelju mode, ne samo zato što želi da vidi nove modele prestižnih kuća, već i zbog toga što pistama šeta njena ćerka Deva Kasel.

Zanosna glumica pojavila se na reviji brenda “Saint Laurent”, i opšti utisak je da nikad bolje nije izgledala, što izuzetno moćno zvuči kada se u obzir uzme činjenica da u septembru puni 60 godina. Neki su primijetili i da je smršala. Veza sa Timom Bartonom očigledno joj prija.

Za ovo glamurozno veče odabrala je crni kombinezon sa dubokim dekolteom i nešto u čemu je ne viđamo često – jedan fantastičan kožni mantil. Predstavila je i novu frizuru, koja joj je “skinula” nekoliko godina. Nema ko se nije okrenuo za njom.

bacila sve u trans: pogledajte moniku beluči u ovom izdanju

Društvo u prvom redu pravile su joj još neke poznate i famozne dame, koje takođe nisu željele da propuste priliku da pogledaju novu kolekciju kuće YSL.

Između ostalih, pored Monike su sjedjele Karla Bruni, Olivija Vajld, Zoe Kravic, kao i kreativni direktor Entoni Vakarelo, koji je više puta istakao da mu je Monika velika inspiracija.

(Express / CDM)

The post BACILA SVE U TRANS: Pogledajte Moniku Beluči u ovom izdanju appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU