Balkan bruji o Mariji Šerifović: “Došlo vrijeme da naručiš dijete i čekas isporuku”

Pjevačica Marija Šerifović postala je majka. Nakon dugog niza godina, želja da postane majka konačno joj se ostvarila i to zahvaljujući surogat majci. Cijela trudnoća se držala u strogoj tajnosti. Dijete se rodilo početkom decembra, a jučer se prvi put oglasila na društvenim mrežama.

“Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi”, napisala je pjevačica.

Ipak, ova je vijest iznenadila Marijine brojne pratioce.

“Kad je ona bila trudna?”, “Došlo vrijeme da naručiš dijete, i čekas isporuku 9 mjeseci. Kao što sam nekad naručivao kamione. Hoćeš dodatnu opremu ? Da li želite da vam dijete ima plave ili zelene oči? Plave koštaju 500 eura više…”, “Ako ne može imati djece, onda se duboko izvinjavam. Ali ako može, a neće, nego na ovaj način se ostvaruje kao majka, onda smo kao društvo dotakli dno”, “Možeš usvojiti dijete, a ne biti trudan. Nije majka svaka što rodi dijete”, “Vještačke mogu biti trepavice, ali oplodnja je vantjelesna”, “Ljudi, budite tihi, napišite nešto lijepo, pomislite lijepo i poželite im najljepše želje”, samo su neki od komentara.

(express/cdm)

The post Balkan bruji o Mariji Šerifović: “Došlo vrijeme da naručiš dijete i čekas isporuku” appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU