BALKANSKA DIVA U NJEMAČKOJ: Ko to čuva Teu Tairović?

Nesumnjivo da je Tea Tairović neprikosnovena pjevačica regiona i koja je visko rangirana od mnogih njenih kolegica. To se pokazalo, ali dokazalo na njenom nastupu u popularnom clubu “Play“ u njemačkom gradu Ofenbah. Mada je bio petak, Tea je zadala domaći zadatak mnogim njenim kolegama.

balkanska diva u njemačkoj: ko to čuva teu tairović?

Njena popularnost je neprikosnovena. Balkanska muzička diva napunila je „Play“ do posljednjeg mjesta, a više stotina posjetilaca ostalo je da čeka i da se nada da će ih obezbjeđenje ipak pustiti da uđu.

Ovaj nastup u Ofenbahu Teu je dijelilo samo sedam dana od njenog sarajevskog koncerta, a kako nam je kratko rekla, jedva čeka da se druži sa publikom u Sarajevu, u koje se uvijek rado vraća i dolazi. Kao i uvijek i ovaj put bila je elegantno odjevena, a nije nedostajalo ni njenog veselog elena i raspoloženja, koje je odmah po dolasku na binu prenijela na kompletnu publiku.

nikola, saša i daniel
nikola, saša i daniel

-Da li vam je tijesno večeras – upitala je Tea publiku,a nakon toga uslijedila je ogromna vriska dobrog raspoloženja istih.

Kada su krenuli prvi takstovi pjesme koja se nekad u originalu zvala „Izrael i Palestina“, koju Tea danas pjeva kao „Španija i Argentina“ nastalo je opšte ludilo u klubu. Prije izlaska na binu Tea se u bekstejdžu družila sa članovima njenog orkestra, a da je pozdravi došao je i estradni menadžer Sabit Saša Dervišević.

balkanska diva u njemačkoj: ko to čuva teu tairović?
balkanska diva u njemačkoj: ko to čuva teu tairović?

Već punih 15 godina kao šef obezbjeđenja u klubu „Play“ radi Saša iz Zvornika, pa je tako poznat i omiljen kod svih najpoznatijih estradnih ličnosti. A, i ovaj put bio je to srdačan susret njega i Tee. Njegovi snažni momci Daniel i Nikola, Teu su tačno u 1 sat poslije ponoći odveli do bine, a tokom cijelog nastupa bili i njeno obezbjeđenje dok je ona pjevala.

balkanska diva u njemačkoj: ko to čuva teu tairović?
balkanska diva u njemačkoj: ko to čuva teu tairović?

Ipak, Tea nije zapostavila kontakt s publikom, pa je tako i tu večer na opšte zadovoljstvo svih njih tokom nastupa komunicirala s njima, a i slikala se.

Bato Šišić

The post BALKANSKA DIVA U NJEMAČKOJ: Ko to čuva Teu Tairović? appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU