Pjevač Amel Ćurić održao je nastup za pamćenje u poznatom klubu Baraka u Beogradu. Prema riječima organizatora, ovo je do sada, jedan od najposjećenijih i najboljih nastupa u Baraki. Publika je zajedno sa Amelom pjevala njegove pjesme, ali i najveće hitove ex-yu muzike.

“Nakon dugo vremena sam imao priliku nastupiti u gradu za koji me vežu najljepše uspomene, kao što je recimo pobjeda na X Factoru. Sretan sam da je bila ovako dobra atmosfera i posjeta. Mislim da je ovo bio jedan od mojih najboljih nastupa u zadnjih par godina, a beogradska publika je uistinu fantastična. Ovde se ljudi znaju veseliti. Uskoro izlazi i moja nova pjesma i željno iščekujem reakcije publike”, rekao je Amel.

Publici u regionu je poznat po pobjedi na X Factoru 2015. godine u Beogradskoj Areni, ali i hit duetu sa Eminom Jahović za pjesmu “Kost” kao i hit pjesmi “Dobro veče, tugo” autora Dine Merlina.

Iako Amel nije poznat po skandalima, duet sa Eminom Jahović je podigao veliku prašinu zbog jako prisnih i provokativnih scena.

Inače, prepoznatljiv je po svojoj svestranosti i po tome što na svojim nastupima izvodi jednako dobro i pop-rock pjesme, kao i dobar narodnjak.

Amelova pjesma “Niko”, ove godine je nominovana za pop numeru godine u okviru regionalnog prestižnog izbora “Music Awards Ceremony” (MAC) koji će se održati 27.01. u beogradskoj areni, a za Amelovu pjesmu još uvek možete glasati na zvaničnoj stranici putem linka www.musicawardsceremony.com

Loading..
ChatBot

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o