Petak, 26 veljače, 2021

BESPLATNA PROMOCIJA PROIZVODA: U ZEDI show room, prostor namijenjen zeničkim privrednicima

BESPLATNA PROMOCIJA PROIZVODA: U ZEDI show room, prostor namijenjen zeničkim privrednicima
FOTO: Zenicainfo.ba

Show room, pri Zeničkoj razvojnoj agenciji ZEDA, prostor je koji je promotivnog karaktera i namijenjen svim zeničkim privrednicima kako bi besplatno izložili i promovisali svoje proizvode i usluge.

“Show room je osnovan u sklopu Centra za poduzetnike i investitore, odnosno BusinessPoint Zenica, čiji je fokus pružanje pomoći i informacija privrednicima, saradnja sa dijasporom, domaćim i stranim investitorima, te umreževanje i sklapanje partnerstava”, navodi Ajna Dedić, portparolka u Agenciji ZEDA.

BESPLATNA PROMOCIJA PROIZVODA: U ZEDI show room, prostor namijenjen zeničkim privrednicima
Ajna Dedić.
- Oglašavanje -

Ovaj Centar uspostavljen je u saradnji sa Gradom Zenica i zeničkim Udruženjem poslodavaca u okviru EU ProLocal programa.

“Od svog osnivanja, oktobra 2018. godine, za Show room interesovanje je iskazalo više od 40 preduzeća, koji su na ovom mjestu izložili svoje najreprezentativnije proizvode i promotivne materijale o vlastitom radu i uslugama koje nude, a njihova vrata su otvorena uvijek i za ostala zenička preduzeća kako bi predstavila ono čime se bave”, pojašnjava Ajna Dedić.

“Pomenuti Centar za poduzetnike i investitore je mjesto koje se često posjećuje, što je dobra prilika i za pomenuto predstavljanje kompanija, proizvoda i usluga”, ističe portparolka u Agenciji ZEDA, napominjući da u ovom Centru besplatno nude i prostor za održavanje sastanaka, intervjua ili radionica preduzećima, koja nemaju vlasitite sale za sastanke. (V. J.)

 

 Izvorni članak

0 0 Glas
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntportal.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

- Oglašavanje -BESPLATNA PROMOCIJA PROIZVODA: U ZEDI show room, prostor namijenjen zeničkim privrednicima

IZDVAJAMO

0
Zanima nas vaše mišljenje, molim vas, komentirajte.x
()
x