BH. medijska grupacija lansirala agencije u Srbiji i Hrvatskoj

Bosanskohercegovačka medijska grupacija TNT Group nedavno je lansirala dvije digitalne agencije, u Zagrebu i Beogradu.

Riječ je o digitalnim agencijama Milton Media Srbija i Info Arena Hrvatska koje pružaju kompletnu uslugu digitalizacije vašeg poslovanja, od kreiranja web stranica i on line trgovina, do SEO Optimizacije i digitalnog oglašavanja. Takođe, rade i produkciju video prezentacije i radio spotove.

Veliki iskorak za TNT Grupaciju

Nakon Travnika, Zenice, Tuzle i Sarajeva, TNT Grupacija se prošila na susjedne države otvorivši dvije nove digitalne agencije u Beogradu i Zagrebu što je veliki iskorak za ovu medijsku grupaciju.

TNT Grupacija već 23 godine razvija medije, počeli su sa lokalnom radio stanicom „TNT Travnik“ nakon čega su širili mrežu radija po Bosni i Hercegovini.

Danas posjeduju dva jaka radijska brenda, TNT Radio i Narodni radio, sa 7 lokalnih stanica u Travniku, Zenici, Tuzli i Sarajevu, četiri televizijska kanala od kojih su najpoznatiji Sevdah TV i Kanal 6 HD te 20-ak Internet portala i blogova.

„Do lockdowna zbog pandemije nismo mnogo ulagali u digitalni sketor. Međutim, brzo smo uvidjeli svoje šanse u ovom sektoru i od tada smo lansirali ili akvizirali 23 digitalne platforme“ kaže Alem Sinanović urednik digitalih medija.

Rijetki su slučajevi dodatnih ulaganja i zapošljavanja u vrijeme korona krize, a TNT Grupacija je u ovom periodu zaposlila čak 16 novih saradnika u tri države regiona što je za svaku pohvalu.

„Digitalne agencije u Zagrebu i Beogradu su nastavak našeg ulaganja u digitalu. Želimo da budemo bliže svojim klijentima u ovim državama ali i da ponudimo nove mogućnosti za klijente iz BiH. Naš cilj je uvezivanje poslovnih zajednica i firmi iz ovih zemalja“ kaže Sinanović.

TNT Boost – besplatno za prvih 1000 korisnika

Ovom prilikom iz TNT Grupacije su najavili i skoru akviziciju 8 digitalnih medija u Srbiji te lansiranje unikatnog digitalnog alata TNT Boost, startupa kojeg su razvili i spremili za internacionalno tržište.

”TNT Boost vam olakšava vođenje Instagram profila, Facebook stranica i grupa.  Mi imamo gotovo 50 accaunta na navedenim mrežama i sve dijelimo jednim klikom. Zakazujemo kad želimo i određujemo da se neka objava ponavlja svaki dan, po nekoliko puta dnevno ako želite. Jedan fantastičan alat kojeg dajemo potpuno besplatno, u osnovnom paketu, za naših prvih 1000 korisnika”, kazao je Alem Sinanović.

Imajući sve u vidu  TNT Grupacija, sa svojim novootvorenim agencijama u Beogradu i Zagrebu,  donosi vam kompletnu uslugu brige oko oglašavanja i internet prezentacije. ”Ono što je najvažnije, donosimo rezultate koji će biti vidljivi od prvoga dana, što pokazuje i širenje poslovanja na zemlje regiona”, zaključuje Sinanović.

Besplatne medijske objave za biznise iz BiH i regiona na poslovnim sajtovima

TNT Grupacija je već od ranije poznata po tome da pomaže novosnovane porodične biznise sa besplatnim radijskim reklamama. Malim biznisima su, pored besplatnih objava, osigurali i blagovremne informacije te edukativne tekstove za unaprijeđenje poslovanja.

”Našu internet platformu poslovne.com, smo uvezali sa 7 lokalnih radija i 2 domaće televizije, svaki dan produciramo biznis vijesti, tako da domaće firme koje nam se jave dobiju online i offline publiku od preko 2 miliona ljudi, potpuno besplatno” ističe Sinanović, dodajući da sada privrednici mogu da se raklamiraju na više web sajtova koje su u vlasništvu TNT Grupacije .

U moru informacija koje kruže internetom, danas je teže nego ikad doći do besplatne reklame. Međutim, poslovni sajtovi TNT Grupacije će vam to omogućiti potpuno besplatno.

Poslovne.com – Brzorastući biznis portal

Biznis portal “Poslovne vijesti” na web adresi poslovne.com je  projekat TNT Grupacije i trenutno najbrže rastući poslovni portal u regionu. Dokaz tome je preko 50.000 posjeta mjesečno kao i google rang sajta od 28 što je ogroman uspjeh za samo  6 mjeseci.

Ovu opciju je već iskoristilo više od 50 privrednika koji su predstavili svoj biznis na ovom sajtu, emisiji Poslovne TV koju prenose četiri televizije i social mreži od +400 hiljada pratitelja. Objavite besplatno članak o svom biznisu, svaka reklama je dobro došla.

Yep.ba – Biznis portal za mlade

Yep.ba je više usmjeren na mlade poduzetnike i poduzetnice, najviše pišu o online biznisu, poslovnim idejama i savjetima. Svoj biznis možete predstaviti na ovoj adresi. Yep.ba biznis portal za mlade poduzetnike donosi vam razne korisne vijesti i savjete iz poslovnog svijeta. Portal je osmišljen kao najveći biznis portal u BiH za mlade i zbog toga vam svakodnevno donosimo razne biznis ideje i savjete o načinima zarade, pišu na yep.ba

Poslovnisvijet.ba

Poslovnisvijet.ba je mnogima poznat poslovni portal koji je prestao sa radom prije nekoliko godina.  Međutim, sajt je ovih dana preuzela TNT Grupacija i napravili su novi poslovni portal koji ima i rubriku “Kompanije” gdje će biti predstavljeno vaše preduzeće. Članak o svom biznisu ili poslovnu vijest možete objaviti na ovoj stranici.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU