BH Telecom: Otvoren javni oglas/natječaj za dodjelu donacija u 2019. godini

Društveno odgovorno poslovanje čini sastavni dio poslovne prakse kompanije BH Telecom i dokazuje se svakodnevno putem različitih aktivnosti kao što su donacije neprofitnim organizacijama, podržavanje sportskih, kulturnih i humanitarnih manifestacija putem sponzorskih aranžmana, te stalnim ulaganjem u obrazovanje i brojne druge projekte koji su značajni za razvoj bh. društva.

Nastavljajući dobru društveno odgovornu praksu, BH Telecom i ove godine objavljuje konkurs za dodjelu donacija pravnim licima.

Više informacija možete pronaći OVDJE.

Konkurs ostaje otvoren četrnaest dana od dana objavljivanja.

Pravo učešća za dodjelu donacije kroz programe ili projekte ili aktivnosti imaju pravna lica i to:

Osnovne i srednje škole (finansiranje ili sufinansiranje nabavke IT opreme za potrebe opremanja informatičkih kabineta);

Elektrotehnički fakulteti i fakultet za saobraćaj i komunikacije (finansiranje ili sufinansiranje opremanja kabineta/laboratorija za unaprijeđenje procesa edukacije);

Javne kuhinje (nabavka namirnica i/ili kuhinjske opreme);

Udruženja/ustanove koje se bave brigom o djeci sa posebnim potrebama i djeci sa poteškoćama u razvoju;

Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti.

Pravo učešća za dodjelu donacije imaju sva pravna lica koja ispunjavaju uslove definirane Pravilnikom za dodjelu donacija u BH Telecomu, odnosno pravna lica registrovana na području Federacije BiH i/ili Bosne i Hercegovine koja dostave popunjen obrazac Prijave za dodjelu donacije sa svim potrebnim dokumentima.

Zahtjev za dodjelu donacija podnosi se na obrascu ”Prijava za dodjelu donacija” koji se može preuzeti na protokolu u sjedištu BH Telecoma ili sa web stranice Društva (LINK: https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7343),  uz koji se obavezno prilaže tražena dokumentacija.

Nakon provedene procedure, spisak dobitnika donacija biće objavljen u Službenim novinama Federacije BiH i na web stranici BH Telecoma.

BH Telecom je u posljednjih trinaest godina donirao ukupan iznos od 17,5 miliona KM različitim neprofitnim organizacijama, a u svrhu realizacije brojnih projekata iz oblasti zdravstva, kulture, sporta, socijalne pomoći i humanitarnih aktivnosti, što ga čini najvećim pojedinačnim donatorom u BiH.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU