BILA JE PROTIV TOGA: Zorja Pajić otvorila školu pjevanja

Nakon sjajnih nastupa i odličnog plasmana u finalu “Zvezda Granda”, zatim učešća na “Izboru za pjesmu Evrovizije”, Zorja Pajić ne planira da stane. Uporedo sa snimanjem novih pjesama i vlogova, pjevačica i diplomirani muzikolog nedavno je sa suprugom Lazarom Pajićem otvorila i školu pjevanja koja joj je dala poseban elan i snagu da istraje na svom muzičkom putu. 

Priznaje da je i sama bila iznenađena odzivom talentovanih pjevača i otkriva da u početku nije bila sigurna da će moći svoje znanje stečeno na Muzičkoj akademiji uspjeti da prenese drugima. 

Škola pjevanja je počela, ipak sam se odlučila na taj korak  pohvalia se Zorja i nastavila: 

Veliko je interesovanje bilo, imali smo 200 prijava, od tih 200 prijava sad imam 20 polaznika. Djeca su mi divna, ja ih zovem djeca jer se tako osjećam sa njima, slušaju sve što kažem. Nisam ni znala da imam taj učiteljski autoritet, mislila sam da ću biti previše blaga, ali na kraju uspjevam da nađem zajednički jezik sa njima i da dostignemo to što treba – kazala je.

Ideja za otvaranje škole pjevanja javila joj se još tokom učešća u “Zvezdama Granda”, a glavni inicijator bio je njen suprug koji joj je i tokom takmičenja bio velika podrška. 

Često su me ljudi pitali da li držim privatne časove pjevanja i onda je Lazar došao na ideju da otvorim školu, osmislio cijelu organizaciju kako to treba da izgleda. Prvo sam bila protiv toga jer nisam bila spremna, nisam osjećala da sam osoba za to, ali sad mi je jako drago što sam se odlučila za to – rekla je pjevačica. 

(Express/Grand)

The post BILA JE PROTIV TOGA: Zorja Pajić otvorila školu pjevanja appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU