BIO JE FRAJER, A ONDA POČEO NOSITI HALJINE: Ovako je kontroverzna rijaliti zvijezda izgledala prije operacija

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, pušten je na slobodu nakon što je prije četiri godine uhapšen u akciji ‘Reket’, a potom i osuđen zbog iznude moćnih ljudi u Makedoniji od kojih je uzimao ogroman novac. On je 2020. godine u Skoplju osuđen na devet godina zatvora.

Kako je njegov advokat Vladimir Tufegdžić rekao za medije, Boki 13 će se braniti sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Međutim, malo ko zna kako je nekad izgledao.

Naime, Boki 13 postao je poznat nakon plastičnih operacija i sudjelovanja u trećoj sezoni ‘Farme’ i izgledao je mnogo drugačije. Javnost ga poznaje kao plavokosog, buckastog, a on zapravo ima smeđu kosu.

Ono što se primijeti iz prve jest da je povećao usne i jagodice. Prije plastičnih operacija, haljina i markirane odjeće, Boki 13 je izgledao kao rock&roll zvijezda, a to se može vidjeti i na fotografiji koju je objavio prije 10 godina na Facebooku, a na kojoj pozira s pokojnim pjevačem Tošom Proeskim.

bio je frajer, a onda počeo nositi haljine: ovako je kontroverzna rijaliti zvijezda izgledala prije operacija

The post BIO JE FRAJER, A ONDA POČEO NOSITI HALJINE: Ovako je kontroverzna rijaliti zvijezda izgledala prije operacija appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU