BIO JE LUDO ZALJULJEN U NJU: Pogledajte ko je pjevačica koja je odbila Popovića u mlađim danima

Saša Popović u mladosti je bio veliki zavodnik, međutim, pjevačica Biljana Jevtić, u koju je Saša bio ludo zaljubljen rekla mu je “ne”.

  • Jeste, on je mene vidio na nekom takmičenju i kasnije u Kragujevcu. On je zapamtio te bijele čizmice što sam nosila i prišao mojoj prijateljici Radi i pitao “ko je ova djevojka?”. Ona mu je rekla “ma bježi, šta se raspituješ”. “Ne”, kaže on, “ja sam stara čekalica”. Posle smo se upoznali – rekla je Biljana jednom prilikom, a na konstataciju da nije pala na njegov šarm:
  • Pa neka to ostane tajna, sada će on ovo da pročita pa da kaže “a, ovo mi nisi rekla”.
bio je ludo zaljuljen u nju: pogledajte ko je pjevačica koja je odbila popovića u mlađim danima

Pjevačica je priznala da stalno obećava da će ostaviti cigarete, te dodaje da se trudi da se zdravo hrani.

  • Jedino što stalno pričam jeste da ću da ostavim cigarete, a nikada nisam na nekoj drastičnoj dijeti, jer to ne mogu da sprovedem u djelo, jer ne mogu da gladujem. Jedem kada sam gladna, ali malo korigujem ishranu. Zato cigarete, to mi je porok – kaže pjevačica.

Biljana se zatim osvrnula na koleginicu Anu Bekutu, kojoj su ona i njen suprug Aca Ilić izašli u susret u jednoj teškoj situaciji.

  • Ona je bila u nekoj teškoj situaciji i onda je preko nekih prijatelja pitala da li bismo joj izdali taj stan, mi smo rekli što da ne. Ona je bila osam godina kod nas u stanu i super smo se slagali, vidimo se, popijemo kaficu, onda je divna žena i prijatelj. Slagali smo se. Ja sam za to da se uvijek izađe u susret svima. Pomogla bih i nekom nepoznatom. Išla sam kolima u grad i vidim ženicu koja se izgubila, bila je dementna i vidim da će nešto da je zgazi kako ide. Šta ću, stanem i uzmem je i vidim da nema orijentaciju i nekako se vratila sebi i odvedem je do kuće. Imam tu crtu plemenitu – otkrila je Biljana.

(Express / Pink.rs)

The post BIO JE LUDO ZALJULJEN U NJU: Pogledajte ko je pjevačica koja je odbila Popovića u mlađim danima appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU