BIVŠA MANEKENKA JUGOSLAVIJE: Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi

Nekadašnja manekenka Tijana Stajšić važila je za jednu od najljepših žena Jugoslavije, ali već godinama nije prisutna u javnosti.

Tijana je rođena u Somboru 1984. godine, a modelingom se počela baviti kao tinejdžerka i postigla je brojne uspjehe. Jedan od prvih značajnih uspjeha bila je pobjeda na izboru za Miss Jugoslavije 2001. godine, a potom se na svjetskom izboru u Južnoafričkoj Republici plasirala među prvih deset ljepotica, zauzela visoko 6. mjesto i tako postala jedna od najuspješnijih misica iz regiona.

Osim modom, bavila se i sportom, a bila je prvakinja Jugoslavije u karateu. Iako se 2000-ih nije pretjerano pojavljivala u javnosti, pažnju je ponovno privukla 2009. godine, i to učešćem u reality showu “Big Brother”, gdje je zavela glumca Dragana Marinkovića Macu.

Nedugo nakon toga je napustila manekensku karijeru i završila kurs za šminkanje. Danas se bavi tim poslom, ali uređuje i brine se za njegu pasa i vodi salon posvećen uljepšavanju kućnih ljubimaca.

Inače, neizbježno je primijetiti da se Tijana poprilično promijenila od vremena kada je nosila titulu Miss Jugoslavije, a mnogi komentarišu da je pretjerala s estetskim operacijama.

(Express / CDM)

The post BIVŠA MANEKENKA JUGOSLAVIJE: Pogledajte kako danas izgleda i čime se bavi appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU