BIZNIS IDEJE koje ne traže puno novca a mogu biti i dodatna zarada

BIZNIS IDEJE – Mashable donosi popis biznis ideja koje je relativno jeftino pokrenuti ili su čak besplatne, a mogu vam donijeti dobre prihode, prenose poslovne.com 

1) Konzultantske usluge 

Imate li iskustvo i znanje u nekom uskom području, idealan ste kandidat za ovaj posao. Uz znanje koje već imate, najviše ćete morati ulagati u marketing i ostvarivanje kontakata, vlastitu web stranicu i posjetnice. 

2) Popravak/skladištenje/prodaja bicikala

Tijekom 2015. biciklistička industrija doživjela je procvat i naravno, sve te bicikle netko mora održavati. Kako je prvenstveno u pitanju sezonski posao, možete razmisliti o mogućnostima skladištenja, posebno ako živite na ‘biciklistički atraktivnoj’ lokaciji, a pojedincima se ne da stalno prevoziti bicikl do iste. Rabljeni bicikli također su sve više traženi na tržištu pa možete razmišljati o prodaji rabljenih bicikala online. 

PROČITAJ I OVO: Čuvanje i njega kućnih ljubimaca, dobra zarada

3) Izrada chatbota 

Prije deset godina svaka je tvrtka trebala web stranicu, prije pet godina svaka je tvrtka trebala aplikaciju, a danas svaka tvrtka treba poboljšanu komunikaciju pomoću automatskih odgovora za koje se koristi chatbot.

Ostatak članka pročitajte na biznis portalu Poslovne.com.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU