Bogdanović: Jokić nas sve čini boljim!

bogdanović: jokić nas sve čini boljim!bogdanović: jokić nas sve čini boljim!

Bogdan već šestu godinu organizira košarkaški kamp pod pokroviteljstvom Adidasa, a ovogodišnji moto je: Back to Basics.

Bilo je riječi o kampu, ali i o reprezentaciji Srbije, utakmicama s Grčkom i Turskom, nadolazećem Eurobasketu, Partizanu…

– Naša ideja je da kamp izgleda što bolje i da uključimo što više djece iz Srbije i drugih sredina – na način da vratimo košarci ono što nam je dala. Znam koliko djeci znači upoznati svog idola ili nekoga koga su gledali na TV-u, profesionalca. Znam jer sam bio u njihovoj koži, u njihovim malim mozgovima,” Bogdanović se nasmiješio i dodao:

Ponekad su te osnove dosadne, netko pomisli ‘ma, ja to sve znam’. Znate, ali to se mora ponoviti, tek kasnije vidite koliko je to važno. Upornost i strpljenje najvažniji su u procesu napredovanja. To je ono na čemu radimo s djecom. Sretni su, sretni su kad nauče jednostavan pokret, znam njihove reakcije. Netko doživi prijateljstvo, imamo razne goste kampa koji dolaze, dolaze od prve godine, a sada su u publici. Hvala Adidasu na svemu što su pružili, kao i ostalim sponzorima kampa. Bez njih to ne bi ovako izgledalo.”

Bogdan se osvrnuo i na sinoćnju utakmicu Srbije i Grčke u Areni kojoj je prisustvovao.

– Naš napad je nevjerojatan, pogotovo s Jokićem koji dominira u svakom pogledu. Stalno ga dupliraju, lako nalazi suigrače. Uz njega nam je svima 50 posto bolje. Ići će udarci, moramo popraviti igru ​​u obrambenoj tranziciji, plus da ne gubimo loptu. Slijedi utakmica s Turskom koja je po mojoj matematici najvažnija. Oni su mlada momčad koja igra brzo, pogotovo kod kuće. Pod pritiskom igramo bolje, zbližava se momčad, dobro je imati taj pritisak. Ne treba misliti da je sve gotovo jer smo dobili Grke. Žao mi je što smo vjerojatno izgubili Vasu za utakmicu s Turcima, ali igrači su pokazali da su spremni, Jaramaz je bio odličan i svaka mu čast na tomekazao je Bogdanović.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU