Pešić o odlasku u Dubai: Oni su moji prijatelji, ali ne znači da ću im biti trener

Posljednjih mjeseci, kako je Dubai sve bliži igranju euroligaških natjecanja i ABA lige, ime trenera Svetislava Pešića spominjalo se u kontekstu da bi upravo on mogao biti trener te momčadi.

Prije utakmice s Finskom španjolski mediji objavili su da se Pešić već dogovorio s momčadi iz Emirata te da bi ih trebao preuzeti na ljeto.

Tamo se ništa ne događa. Pred reprezentacijom, ispred igrača i ispred svih su Olimpijske igre, ne znam što će biti nakon toga. Ne planiram ništa, ako misliš na Dubai ne planiram ništa. Ne znam što ću, imam puno ponuda, ali do sada sam odlučivao o obitelji, od sada će oni odlučivati. Želim se koncentrirati i dati ono što se od mene očekuje u pripremama za OI, atmosfera je dobra, svi žele igrati, imamo priliku dobro se pripremiti, napraviti dobru momčad, to su kratkoročni planovi. Ne razmišljam ni o čemu nakon Olimpijskih igararekao je Pešić nakon utakmice Srbije i Finske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

O pregovorima s Dubaijem rekao je:

Ne pregovaram, bilo je ponuda i drugih euroligaških klubova, ali odlučio sam da su mi Olimpijske igre prioritet. Nemamo nikakvih planova, stvarno ne znam što će biti nakon toga. Prije svega, ne znam hoću li uopće biti trener, doći će trenutak kada ću morati reći “dosta je bilo”. Prije dolaska na klupu Srbije već sam odlučio da neću biti trener, u to me uvjerio sin Marko. To što imam igrače u Dubaiju i što im pomažem, ne znači da ću im biti trener, u ovom trenutku stvarno ne znam.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU