“Boli ga svaka Aleksandrina suza” Peca se pokajao zbog afere sa Majom

Starleta Maja Marinković preotela je nevjenčanog supruga drugarici Aleksandri Subotić, Predraga Pecu Raspopovića sa kojim se trenutno baškari u Crnoj Gori

Maja Marinković i Peca Raspopović su nakon skandala pobjegli iz Srbije i dane provode na crnogorskom primorju, a Raspopović se sada navodno kaje zbog svega što je uradio.

Peca se zanio, poijnela ga je strast i nije ni razmišljao o posljedicama i šta će njegova afera sa Majom prouzrokovati. Sve više razmišlja o Aleksandri i sinu kog je ostavio, vidio je njen snimak na kom plače i zaboljela ga je svaka njena suza. Sad se kaje, ali misli da je kasno da uopšte pokuša da se vrati Aleksandri, jer nije siguran da bi mu oprostila, a i ne želi da ulazi u sukob sa Karađorđem koji ga je zbog cijele situacije javno osudio i rekao da će njegov sin Jovan da uzme dedino prezime – kaže prijatelj blizak Raspopoviću, pa nastavlja:

Peca je svjestan da mu je najbolje da sad ostane sa Majom, ali se plaši da ne prođe i on kao svaki njen bivši. Ona već mašta o braku, želi dijete sa njim, a želio je samo avanturu sa njom – dodaje prijatelj.

Izvor:Srbijadanas

The post “Boli ga svaka Aleksandrina suza” Peca se pokajao zbog afere sa Majom appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU