BOLI JE ISTINA: Pokušala se opravdati, ali istina izađe na vidjelo

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković u današnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” ušli u brutalan sukob sa Ivanom Marinkovićem i njegovom suprugom Jelenom.

Anita i Ivan su jedno drugom iznijeli žestoke optužbe.

Anita je tokom svađe Ivanu prebacila što ne vodi računa o svoja dva djeteta, dok je on protiv nje iskoristio broj partnera sa kojima je bila u prethodnoj sezoni.

– Pa i ti si se je**la sa njih četvero u prethodnoj sezoni, tako da sve to pada u vodu što pričaš, ja nemam problema ni s kim. Zola te je iskoristio kako bi pravio Miljanu ljubomornom, tako da je meni to dno dna i onda sad morališeš nešto ovdje drugim učesnicima – uzvratio je Marinković.

Ona se tad pravdala kako to nije istina i da pokušavaju da joj nabace neke stvari koje nisu tačne, međutim, na društvenim mrežama vrlo brzo pojavila se objava koja pokazuje da je istina još gora od one koju je Jelena izgovorila.

Naime, jedan profil na Instagramu prisjetio se svih muškarcaca sa kojima je Anita bila povezivana, a postoje imena i za koje je javnost zaboravila.

Naravno, pored Jovane Tomić Matore sa kojom je bila u braku, tu se nalazi i Lazar Čolić Zola koji je sa njom bio u vezu, ali i Marko Marković koji nije želio da je prizna za djevojku, Bilal Brajlović sa kojim se nekoliko puta ljubila, ali i Marko Stefanović koji je sa Anitom prekinuo komunikaciju čim je počeo da se petlja sa Sanjom Grujić.

(Express / Espreso)

The post BOLI JE ISTINA: Pokušala se opravdati, ali istina izađe na vidjelo appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU