Bolomboj: Prvi put mi se dogodilo da mi navijači skandiraju ime

Joel Bolomboy jedan je od ključnih igrača Zvezde ove sezone, a jučer je produžio ugovor s crveno-bijelima do 2026. godine.

Meni je to malo ludo… Nisam bio ni u protokolu prve utakmice pa sam od neskidanja prošao kroz rotaciju u momčadi, do toga da igram dobro. Pronašao sam zamah, promijenili smo trenera i dalje mi je išlo dobro i “eksplodirao sam”. Bilo je dobro, sretan sam ovdje, sviđa mi se. Imali smo promjena u momčadi, internih problema s nekim igračima, ali kad se to raščistilo, razgovor između mene i kluba postao je služben i nešto se moralo dogoditi. Razmišljao sam ostati i prije nego što je stigla ponuda za produljenje ugovora, rekao je Bolomboy za Meridian sport.

Na pitanje je li razmišljao o tome i koliko mu znači podrška Zvezdinih navijača rekao je:

– Iskreno, nisam uopće – vidim se u Zvezdi. Ovo je prvi put da mi obožavatelji skandiraju, to je nekako cool. Samo čuti Arenu i toliko ljudi kako uzvikuju tvoje ime – nevjerojatno. Beograd se definitivno razlikuje od Moskve i Atene. Imam sve što mi treba, moj sin voli ići ovdje u školu.

Nakon derbija stigla je i važna pobjeda u Euroligi…

– Uvijek je lijepo pobjeđivati, bez obzira na koji način se dođe do trijumfa. Krenuli smo sporo, uključujući i mene, ali našli smo ritam. Dečki s klupe su pokazali koliko znače i općenito smo jako dobro funkcionirali kao momčad.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU