BORBA ZA MOĆ I BOGATSTVO: Naredna 2024. godina je u simbolu broja 8

Predstojeća 2024. godina će biti vrijeme za planiranje i svjesne poteze. Fokusiranje na materijalne aspekte života će nam omogućiti da napravimo direktne i moćne skokove naprijed ka ostvarenju naših snova – i da za to budemo plaćeni.

Osmica je ultimativni “broj moći” koji predstavlja obilje na najvišem nivou. Pripremite se za godinu moćnih igara, sa naglaskom ka novcu, kontroli i autoritetu. Ulazimo u akciju 2024. godine, dok ulazimo u trogodišnji period globalnog prelaza i transformacije. Ovaj ciklus nas vodi iz 8. univerzalne godine u veliko finale potpunog, devetogodišnjeg ciklusa 2025. godine, koja je 9. univerzalna godina (2025). Počinjemo iznova sa globalnim resetovanjem 2026. godine, koja je 1. univerzalna godina.

Bit će potrebna žestoka odlučnost dok ulazimo u ovaj trogodišnji globalni pomak. Stari sistemi mogu da se sruše dok novi izranjaju. Predstojeća 8. univerzalna godina može da se osjeća haotično i preteško. Često se podsjećajte da su ove promjene neophodne kako bi se otvorio put za napredak.

Budite jasni i ozbiljni. Naredna, 8. univerzalna godina donosi mnoštvo prilika za rast i dostizanje novih visina. Takođe možete da očekujete da ćete biti primorani da izađete iz svoje zone komfora, prisiljeni da se izdignete ili budete potisnuti. Vaši “potezi novcem” mogu da se isplate velikim uspjehom u 2024. godini, kada vlada intenzivna vibracija osnaživanja i ostvarivanja.

Dodajte vrijednost

U 2024. godini, možda ćete se osjećati posebno natjeranim da se uskladite direktnije sa svojim autentičnim pozivom u životu.

Proslavite moć božanske ženstvenosti

Osmica u numerologiji je takođe povezana sa moći božanske ženstvenosti, a 2024. godina je intenzivno moćna godina koja zahtijeva da svi izađemo u svijet sa otvorenim očima i srcem.

Monetizujte i investirajte

Naši materijalni resursi su pod uticajem broja 8, a ova univerzalna godina podržava masovne poduhvate u tome kako i šta monetizujemo.

Pripremite se za globalni ekonomski pomak

U 8. univerzalnoj godini, postojeći sistemi, strukture i koncepti dostižu nove nivoe uspjeha ili se mogu raspasti dok novi preuzimaju.

Preuzmite kontrolu i budite svoj autoritet

Žanjemo ono što smo posijali u 8. univerzalnoj godini. Što više možete da se uskladite sa sopstvenim autoritetom na način koji ispoljava moć umjesto sile, to ćete biti otvoreniji za obilje koje stiže.

Pripremite se za borbe za moć

Bit će teško autoritarnima da djeluju pod velom nevidljivosti. Tokom 8. univerzalne godine, dolazi do kršenja povjerenja od strane liderstva.

Podijelite svoje bogatstvo

Podijelite svoje bogatstvo i stimulišite ekonomiju trošenjem kod preduzeća i ljudi čije vrijednosti podržavate. 8 je simbol beskonačnosti i simbolizuje stalni i dosljedni tok. Energija novca mora da teče da bi privukla još novca.

The post BORBA ZA MOĆ I BOGATSTVO: Naredna 2024. godina je u simbolu broja 8 appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU