Bosanac oduševljen kandidatom: ,,Ti si najbolje dijete koje se ovdje pojavilo“

Posljednji sinoćnji duel koji je oduševio žiri odigrao se između Nevene Novaković iz Ugrinovaca koja je bila na poziciji izazivača i Lejle Brčaninović iz Žvinica koja je izazvana u ovom duelu, a koja je do sada radila sa Violetom Miljković.

Ove dvije mlade dame priredile su sjajan muzički spektakl u kojem su nijanse odlučivale. Nevena se u ovom duelu predstavila pjesmama ,,Ne zaboravi me“ i ,,Sjenke“ dok je Lejla to učinila numerama ,,Dvije muzike“ i „Kleo se kleo“.

foto: printscreen

Po završetku njihovih izvedi rezultat je bio 4:3 u korist Lejle, tako da je Saša odlučio da svojim glasom izjednači i ostavi mentorki Viki Miljković da odluči koga želi u svom timu a koga šalje u baraž.

– Za Lejlu sam glasao zato što je to bilo zrelije pjevanje – poručio je Đorđe pa se brzo prebacio na Nevenu:

– Popoviću, ako bi mi dodijelio nekoga ko pjeva narodnu muziku, ja te molim da ona dodje kod mene u tim jer ja smatram da je ona biser – obratio se Đorđe Saši.

– Obratite pažnju na djevojčicu iz Zemuna. Ona je jako talentovana – kratko je rekla Ana, a sa njom je složila i Snežana dodavši da je sigurna da je pred njom dobra karijera.

– Potencijal si veliki i ne smije ništa da te zaustavi. Treba ti rad sa dobrim mentorom i ti ćeš napredovati rapidnom brzinom – istakla je Ceca.

Ne dešava se često da Bosanac ostane bez teksta nakon nekog nastupa na Grandovoj sceni, pa je tako poželjeo da takmičarka koja ode u baraž dođe kasnije baš u njegov mentorski tim.

– Ti si najbolje dijete ovdje koje se pojavilo. Bolje da ideš u baraž, možda ćeš doći meni – ispričao je Boske.

Na samom kraju komentara, Violeti je pripao najteži zadatak, pa je morala da se odluči između dvije mlade i talentovane pjevačice.

– Odlučujem se za Lejlu zato što mislim da je ona spremnija da nastavimo da radimo, ali vrlo rado ću sačekati baraž u kom nije isključeno da opet dođeš kod mene – obratila se Viki Neveni za kraj i time presudila da zadrži Lejlu a Nevenu pošalje u baraž.

(express/grand)

The post Bosanac oduševljen kandidatom: ,,Ti si najbolje dijete koje se ovdje pojavilo“ appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU