Bosanac pohvalio Sanju Kužet, pa potkačio Popovića: „Matori jarče, ovo treba da gledaš“

Danijel Knežević i Stefan Tomić sinoć su svojim nastupom pokazali da im je mjesto na velikoj sceni u „Zvezdama Granda“.

foto: printscreen

 

Obojica su dali sve od sebe da se što bolje predstave publici, a tome svjedoči i broj glasova čuvene osmorke. Stefan koji ove godine radi sa Anom Bekutom prošao je dalje sa šest glasova, dok je Danijel iz tima Đorđa Davida osvojio četiri glasa i pjevao ponovo u baražu.

 

 

Nakon nastupa, Ceca nije mogla da pokaže koliko je sretna nakon Stefanovog nastupa, a posebno je pohvalila izvođenje prve pjesme.

– Što se Danijela tiče, vidi se da znaš da pjevaš, nisi bio perfektan intonativno, ali sam te podržala i imaš moj glas. Štefi, probudio si se, vratio nam se onaj stari Stefan koji ima energiju, mnogo mi je drago zbog tebe, prva pjesma savršena – rekla je Ceca.

 

Marija je sa druge strane istakla da je Stefan bio bolji u duelu.

bosanac pohvalio sanju kužet, pa potkačio popovića: „matori jarče, ovo treba da gledaš“
foto: printscreen

Bosanac je u svom izlaganju dao par savjeta Danijelu i Stefanu, ali je uspio da pohvali sinoćnji izgleda Sanje Kužet koji ga je očarao.

– Imamo našu drugaricu ovdje koja sarađuje sa nama, a koja je prelijepa. Vidi, sve dugačko na njoj, a toliko izazovno i toliko prelijepo da ja moram reći bravo dušo, ti si svjetlo ovdje. Tako Popoviću da znaš kako da gledaš, matori jarče – rekao je Boske i nasmijao sve.

 

Na kraju su i mentori dali svoje završne riječi, a Ana Bekuta nije krila koliko je ponosna na Stefana nastup.

(express/grand)

The post Bosanac pohvalio Sanju Kužet, pa potkačio Popovića: „Matori jarče, ovo treba da gledaš“ appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU