ChatBot

Kompanija Alibeg je nakon uspješno završene 2019. godine sa novim planovima ušla u 2020. godinu.

U okviru brenda Lumier’e kompanija je uradila cijelu liniju drvenih lustera i lampi visokog kvaliteta, a ovaj brend je našao svoje mjesto i u velikim evropskim centrima.

Adis Alilhodžić, vlasnik kompanije za Akta.ba je kazao kako je Lumier’e prepoznao OBI centar Sarajevo u kojem se nalazi veliki broj lustera i lampi, a interes za istim imaju i svi OBI centri u Evropi, kojih je samo u Njemačkoj oko 350.

On kaže kako će se Lumier’e vrlo brzo naći i u prestižnim objektima Bingo centara, kao i u određenim objektima koji su dobro snadbjeveni sa rasvjetom.

Rađeni su u motivima od klasičnih do orjentalnih i ekološki su prihvatljiv.

“Generalno drvene lustere i lampe u Evropi radi mali broj proizvođača i zasigurno smo u mnogim segmentima, odnosno kvalitom i cijenom ispred njih. Drago nam je da su naše firme kao i domaćinstva prepoznale proizvod koji je proizveden u našoj domovini i da žele da ukrasne lampe i lusteri budu dio njihovog prostora”, kazao je Alilhodžić, napominjući kako su lusteri i lampe izrađene pod brendom Lumier’e za sve namjene, poslovne i stambene. Svojim izgledom daju ugodan odsjaj u prostoru i mir koje drvo može dati.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o