BUDUĆI ŠAMPIONI PONOVO NA TERENU: U Kragujevac sleteo novi kontigent sportske opreme Meridijan za potrebe dečijih fudbalera Aerodroma

Kao jedan od glavnih pokrovitelja ovogodišnjeg izdanja Lige budućih prvaka, Meridian sport je do sada, provodeći svoju društveno odgovornu politiku, napravio ozbiljan korak kada je u pitanju razvoj dječjeg sporta.

Nakon završetka proljetnog dijela sezone, mališani koji sudjeluju u ovogodišnjem izdanju Lige budućih prvaka uzeli su kratki predah od školskih i sportskih aktivnosti te otišli na zasluženi ljetni odmor. Odmor je kratko trajao, iako ni tada lopta nije stajala jer za prave prvake odmor je tek priprema za izazove koji tek slijede.

Nakon ljetne stanke, gdje nije bilo natjecateljskih utakmica, nogometna karavana Lige budućih prvaka i Meridijan sporta ponovno upalio svoje motore i nastavio zacrtanu misiju stvaranja novih asova, popularizacije nogometa i fair playa. Na otvorenim nogometnim terenima diljem zemlje tisuće djece raspoređenih u 12 koordinacijskih centara nestrpljivo je čekalo prve sučeve zvižduke i početak jesenskog izdanja lige. Kao i obično, bilo je golova i poteza vrijednih divljenja, no ovog su vikenda neki vratari bili na visini zadatka i dostojno branili mreže svojih momčadi.

S početkom jesenskog dijela lige nastavljen je poznati trend doniranja sportske opreme koji Liga budućih prvaka i Meridian Sport zajedno provode tijekom cijele kalendarske godine. Ovoga puta na red je zasluženo došla oprema najboljih ekipa sa svibanjske republičke završnice na Zlatiboru, kada su pobjedničke ekipe u svojim uzrasnim kategorijama uz pehare i medalje dobile komplet opreme na poklon od jednog od sponzora natjecanje. Meridijan Sportski.

Od ukupno šest pobedničkih timova sa Zlatibora, prvi je svoju opremu dobio FK Aerodrom Kids iz Kragujevca, koji već nekoliko sezona uspešno igra i osvaja zimsku ligu u Koordinacionom centru Kragujevac. Zahvaljujući tim pobedama u svom kraju, mališani iz srca Šumadije redovni su učesnici Republičkog finala, a posebno generacija 2012. koja se treću godinu zaredom plasirala na Zlatibor. Ova talentirana generacija “Klišana” ne samo da je izborila plasman, već su izabranici trenera i osnivača Dušana Đalovića u velikom stilu stigli do naslova prvaka. Kao poticaj za buduće prvenstvene uspjehe komplet sportske opreme Meridijan sporta, koju je uručio koordinator kompanije za društveno odgovorne aktivnosti Stefan Todorović, zasluženo je završio u rukama mališana iz kragujevačkog naselja Aerodrom.

„Od koordinacionog centra Lige budućih šampiona u Kragujevcu, bili smo učesnici sa velikim brojem generacija. Svake godine najmanje jedna, a najčešće dvije, pa i tri selekcije izbore pravo da se na republičkom finalu sučele sa svojim prijateljima iz cijele Srbije. Tamo je zaista sve besprijekorno organizirano, od uvjeta, preko igre, druženja i nagrada, zaista nezaboravno iskustvo za djecu, trenere, pa i roditelje koji dolaze u velikom broju bodriti svoju djecu. Ta generacija 2012. stvarno je sjajna i uglavnom pobjednička, gdje god se pojavi. Bili smo presrećni što smo na Zlatiboru postali prvaci, a ovaj poklon Meridian Sporta pobedu čini još slađom. Ovu garnituru dresova nosit će selekcija 2012., osvojili su je, nosit će je s ponosom“, kazao je trener Đalović.

Sa željom da naši najmlađi sportaši uspješno ostvare svoje šampionske snove, Meridian sport je u skladu sa svojim sportskim ugledom i renomeom već krenuo u pripremu novih donacija i kompleta sportske opreme koji su posebno pripremljeni i posebno dizajnirani za sljedeće republičko prvenstvo. prvaci koji se natječu pod okriljem Future League prvaka.

Kao jedan od glavnih pokrovitelja ovogodišnjeg izdanja Lige budućih prvaka, Meridian sport je do sada, provodeći svoju društveno odgovornu politiku, napravio ozbiljan korak kada je u pitanju razvoj dječjeg sporta. Promičući istinske sportske vrijednosti, fair play rivalstvo i zdrav način života, ovaj istinski sportski čelnik u mjesecima iza nas na sve je moguće načine aktivno uključivao djecu u razne sportske aktivnosti i programe te tako pomogao njihov pravilan fizički i psihički razvoj.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU