Delije uputile apel: Odavno nismo imali ovakva suđenja

Nogometaši Crvene zvezde u srijedu dočekuju TSC u Superligi i imaju priliku približiti se Partizanu koji zaostaje četiri boda. Dan kasnije, u okviru Evrolige, crveno-beli košarkaši dočekuju ekipu Bajerna u Štark areni.

Delije su se prije ove utakmice službeno oglasile i pozvale sve zvijezde da dođu bodriti svoj klub u nadolazećim izazovima.

Iza nas je tjedan neuspješnih rezultata u nekoliko sportova. Dobra igra nogometaša u Leipzigu usprkos porazu i tijesnoj pobjedi na Krovu protiv IMT-a, to bi bilo sve od pozitivne strane ako se tako može reći. Svemu tome pridodajmo i u međuvremenu odigrane košarkaške derbije. Nikome nije drago ni drago što iz svega ovoga nismo drugačije izašli, ali to je sport, to je život. Ono što kao grupa sigurno nećemo dopustiti je da se bilo gdje osjeti da su nam klubovi uzdrmani. Možda je ovdje veći naglasak na košarci. U četvrtak nećemo tražiti krivce za izgubljeni derbi, nećemo zamjerati, ali ćemo dati bezrezervnu podršku kada su ovakvi trenuci. Najmanje što trebamo je dati drugima razlog da se još više uzbude nakon ovakvih stvari. Ne! Naprotiv, sutra bismo se morali u što većem broju pojaviti na Maracani i svojim doprinosom naizgled tešku utakmicu pretvoriti u rutinu, a onda u četvrtak svu negativnu energiju istjerati pjesmom i navijanjem, bodrenjem Naši igrači kojima sigurno nije ugodno taj dan dolaze pred nas. I trebaju se tako osjećati, ali mi znamo da volimo svoj klub, znamo se braniti kad treba i nećemo odustati od njega.stoji u priopćenju uz napomenu:

To je Zvezdaška priča, oni koji to razumiju pojavit će se na ove dvije utakmice i pokazati da smo i dalje tu, da znamo reagirati i zaštititi klubove kad treba! Dugo nismo imali ovakva suđenja, neki mlađi ljudi koji su išli na utakmice prije deset godina i ne sjećaju se što znači -40 u košarci, što znači boriti se da ne ispadneš iz domaće lige, što Vladavina Tomislava Karadžića znači. Danas je ovo samo mali zastoj u radu i pomozimo im da to što prije prebrode, a ne da se dodatno destabiliziramo. Kad boli i kad si ljut, uvijek znaj da postoji netko tko se tome veseli. Nemojmo im dozvoliti taj luksuz pod plaštom nekakvih šehida, jer svi su oni upravo to. Vrijeme je da proradi inat, da proradi neka logika, vrijeme je da se probudimo.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU