Centar za mlade organizuje obuku fotografije za mlade

centar za mlade organizuje obuku fotografije za mlade

Zenički Centar za mlade u okviru svojih aktivnosti, od 8. do 29. maja organizuje obuku fotografije za sve zaljubljenike i zainteresovane i one koji žele da napreduju u ovoj oblasti. Kako organizatori ističu, obuka je planirana u četiri modula, a prijave traju do 5. maja tekuće godine.

„Prvi modul počinje u subotu i bit će svaku narednu subotu u idućih mjesec dana u trajanju oko tri sata. Predavačje Esmir Šabić, a obuka će biti obuhvaćena od samog znanja i upoznavanja sa fotoaparatom, editovanjem fotografije, te kako pristupiti da ista bude kvalitetna i dobra“, kazao je Amrudin Ćatić, PR Udruženja „Reaktiv“.

centar za mlade organizuje obuku fotografije za mlade
amrudin ćatić – pr udruženja reaktiv

Po okončanju ove obuke, svi polaznici bit će obučeni za rukovanje fotoaparatom, kao i redoslijed editovanja fotografija na kojima se radi. Isto tako, naglašavaju da učešće mogu uzeti zainteresovani s područja Zenice.

„Obuka za fotografiju je namijenjen za sve mlade ljude u Zenici, uzrasta do 30 godina“, dodaje on.

Ističu da je u planu je realizacija prve zajedničke izložbe fotografija Centra za mlade Zenice, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na oficijelnoj web i Facebook stranici. (A.A.)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU