ČOVJEK JE UVIJEK FIT: Ovo je ishrana Saše Popovića

Kreativni direktor „Grand produkcije“, Saša Popović uveliko gazi sedmu deceniju, a i dalje ima izgled i kilažu kao sa početka karijere. Tajna je u disciplini kojom godinama održava idealnu kilažu i zahvaljujući kojoj za dvije nedjelje može da skine pet kilograma.

-Trudim se da doručkujem, ručam i večeram kod kuće. Osim kad snimamo „Zvezde Granda“, onda imamo pauzu i obično večeramo oko 6 sati. Što se tiče doručka to mi supruga sprema, ali i nije neki doručak. Ja doručkujem crnu kafu bez šećera i jednu kiflu koju podijelimo na četiri dijela i tostiramo. To je moj doručak. Za ručak volim da jedem meso sa salatom bez hljeba, večera također slična. Ko hoće da smrša neka za ručak dva, tri dana, na primjer jede kajganu sa povrćem. Mora lagano da se jede da bi se održavala linija – otkrio je svoj recept Popović.

Prve sunčane dane Saša provodi u Opatiji gdje posjeduje luksuznu nekretninu. I dok zimi sebi da oduška kada je riječ o hrani, ljeti se pridržava svog režima ishrane i aktivnosti.

-Ljeti sam uvijek fit, jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim na jelovnik, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima – rekao je Saša.

The post ČOVJEK JE UVIJEK FIT: Ovo je ishrana Saše Popovića appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU