CRNA UDOVICA IZ MAJDANPEKA: Platila 100 eura da ubiju njenog muža s kojim ima četvero djece

-Njen ljubavnik je išao sa njim u lov, pričao sam mu da ne ide sa njim i da će ga ubiti. Unuk me nije poslušao, pričao mi je da se to neće dogoditi.

Ovim riječima priča djed muškarca koji je preminuo 5. avgusta u zapaljenom automobilu, u navodnoj saobraćajnoj nesreći. Nakon više od dva mjeseca, žena je uhapšena i osumnjičena da je naručila suprugovo ubistvo.

-Ona je htjela da se uda za ljubavnika, sigurno ga je zato i ubila. Koliko znam, četiri godine unazad je ona bila sa njim. Jadan moj unuk – priča neutješni djed.

Kako kaže, kada je bila trudna sa četvrtim djetetom, zvala je ljubavnika da ide sa njom na kontrole.

-Bila je trudna, nosila je djevojčicu. Odlazila je na kontrole u Majdanpek zajedno sa ljubavnikom. Ona se uvijek njemu javljala kad ima kontrolu i tražila da idu zajedno – dodaje djed.

Ističe i da je ljubavniku uhapšeni maloljetni bratić.

-Oni su familija, ko zna šta se sve tu izdešavalo. To niko nikada neće znati. Moj unuk se tog dana vraćao sa posla iz druge smjene, oni su ga čekali i ubili. Ne znam šta će sada biti sa četvoro djece, bez oca i majke – rekao je djed.

U avgustu ove godine policija u Majdanpeku uhapsila je tri osobe, od kojih je jedna maloljetna, koji su 5. avgusta ove godine nasmrt pretukli muškarca (33) iz sela Klokočevac, a onda njegovo tijelo stavili u automobil, gurnuli ga sa puta i zapalili. Njima se na teret stavlja krivično djelo teško ubistvo.

Ljubavnik i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa suprugom tragično nastradalog, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbijedila njegova supruga, udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Tinejdžer (17) koji je osumnjičen da je učestvovao u ubistvu muškarca (33) u Majdanpeku do tančina je ispričao detalje nezapamćenog zločina i ukazao da je za ubistvo dobio 100 eura i 5000 dinara (80 KM), prenosi najportal.ba.

The post CRNA UDOVICA IZ MAJDANPEKA: Platila 100 eura da ubiju njenog muža s kojim ima četvero djece appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU