Crnogorski ultrasi ne žele Ivanića: Oštra izjava crnogorskih navijača

Velika se bura digla u Crnoj Gori nakon izjave izbornika nogometne reprezentacije te zemlje Roberta Prosinečkog da želi vratiti Marka Ivanića.

Podsjetimo, Mirko Ivanić odbio je igrati za reprezentaciju Crne Gore na utakmici protiv tzv Republike Kosovo u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. Tada su on i Filip Stojković, zajedno s izbornikom Ljubišom Tumbakovićem, odbili odigrati prijateljsku utakmicu protiv tzv. Kosova, a Nogometni savez Crne Gore ih je izbacio iz reprezentacije. Od tog trenutka više nije pozivan među “sokolove”, ali je novi crnogorski izbornik Robert Prosinečki izrazio želju da ga vrati.

Na ovo su odmah reagirali crnogorski ultrasi, točnije navijačka grupa “Ultra Crna Gora” koja se oglasila na “Instagramu”.

– Zbog glasina koje su se danas pojavile u pojedinim medijima nakon izjave izbornika Prosinečkog o mogućem povratku Ivanića u našu reprezentaciju, naša je dužnost javno iznijeti svoj stav. Do sada se nismo miješali u odluke nijednog izbornika, sadašnji ima našu podršku, ali za izdajnike našeg dresa povratka u reprezentaciju nema! Svatko je odgovoran za svoje odluke, a naš stav je jasan – izdajica jednom – izdajica uvijek”. piše u svojoj oštroj poruci.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU