ChatBot

„Cult band“ iz Austrije, koji čine odlični muzičari porijeklom iz BiH i Srbije, Safet Srna, Haris Čaušević, Salko Agović, Adnan Sejdić i Miralem Salkanović, nakon duže pauze publiku će obradovati novom pjesmom „Oglas“.

Ovaj bend je jedan od najtraženijih među našim ljudima u dijaspori, a odavno su se odličnim svirkama dokazali kao majstori za dobre derneke. Zbog toga “Cult band” redovno nastupa kao predgrupa velikim muzičkim imenima kao što su Zdravko Čolić, Željko Bebek, “Crvena jabuka”, „Van Gogh“…

– Iskren da budem želimo napraviti stepenicu više u karijeri. Zbog toga smo odlučili da novi singl radimo sa Banetom Opačićem. Ovaj poznati kompozitor, tekstopisac i kantautor potpisuje veliki broj hitova, a nadamo se da ćemo sa njegovom pjesmom „Oglas“ postati prepoznatljivi na cijelom Balkanu. Iznenađen sam kako su me Bane i ostala ekipa ljubazno primili i prezadovoljni smo kako zvuči finalni proizvod – kaže lider i glavni vokal benda Safet Srna.

Odlični pjevač posljednjih dana odmara na Tajlandu sa svojom ljepšom polovinom Asmirom.

– Tajland je stvarno raj na zemlji. Uživali smo u nedirnutim ljepotama, ali i njihovoj kulturi i tradiciji. Za dvije sedmice obišli smo Bangkok, Phuket, Krabi a Koh Samui. Ko jednom dođe na Tajland sigurno će se vratiti. Sad sam potpuno napunio baterije i spreman dočekujem promociju nove pjesme i nastupe širom Evrope – govori Srna.

Komentari

avatar
  Prati komentare na ovaj članak  
Obavijest o