DAN ILI NOĆ? Vrijeme rođenja utiče na vašu sudbinu

Oni rođeni kad je sunce na svom vrhuncu; znači u podne i blizu podne; odlikuju odvažnost hrabrost i otvorenost kaže astrolog Kejsi Bad.

Kod onih koji su pak rođeni noću, te osobe su, kaže Bad, rezervisane i introvertne.

– Sunce na dnu astrološke kuće osobu čini osjetljivom i rezervisanom – kaže astrolog i objašnjava kakav uticaj mjesec ima na našu ličnost.

– Sa suncem dole i Mjesecom iznad glave, kaže ona, uticaj sunca je u suštini ‘prigušen’ ili ublažen. Ne kažem da nema nimalo uticaja, ali ‘relativni uticaj Mjeseca je malo jači ili očigledniji – objašnjava ona.

Ako ste rođeni noću (Mjesec je u gornjoj polovini vaše karte), “Mjesec postaje vaš svjetlosni vođa”, primijećuje astrolog Čani Nikolas, dodajući da je Mjesec oličenje energije koju mi dobijamo od našeg sunčanog položaja.

– I Sunce i Mjesec su nevjerovatno važni, ne postoje jedno bez drugog. Baš kao Mjesec na nebu, Mjesec na našoj karti odražava svjetlost našeg sunca – objašnjava Nikolas.

Noćne bebe, ako ste se ikada osjećali kao da više rezonujete sa svojim mjesečevim znakom, možda je ovo razlog zašto. Kao što Nikolas kaže, znak, kuća i aspekti Mjeseca u vašoj karti postaju “posebno važni u pogledu ostvarivanja svrhe vašeg života”.

I dok Bad uočava da su sve astrološke karte veoma nijansirane, razlika u dnevnim i noćnim kartama može se smatrati opštim pravilom za tumačenje vaše astrološke karte.

BONUS VIDEO:

DAN ILI NOĆ? Vrijeme rođenja utiče na vašu sudbinu appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU