Danas 4. izdanje Travnik Talksa, gošća Lejla Čorhodžić


U utorak, 14. svibnja 2024. godine Travnik će biti domaćin četvrtom izdanju “Travnik Talks” serije inspirativnih razgovora s uspješnim sugrađanima. Poseban gost ovog događaja bit će Lejla Čorhodžić.

Kamerna scena Centra za kulturu Travnik postat će pozornica za zanimljive razgovore vođene od strane poznate bh. novinarke, Emele Burdžović. Ova serija razgovora ima cilj predstaviti lokalne junake koji su svoje karijere gradili na tragu uspjeha upravo u rodnom Travniku. Primarni cilj Travnik Talks-a je da djeluje motivirajuće na mlade, zbog kojih se i ovakvi razgovori.

Kada je u pitanju Lejla Čorhodžić riječ je o poslovnoj izvršnoj direktorici s preko 20 godina iskustva u vođenju velikih kompanija. Trenutno je na čelu KimTec BiH, vodeći 4 glavne divizije i generirajući preko 40 milijuna eura prihoda.

Lejla Čorhodžć ima impresivan CV, koji je stekla radeći na liderskim pozicijama u kompanijama kao što su: AC Food, SC Johnson, Coca-Cola HBC, i mnogi drugi.”

Travnik Talks organizira Općina Travnik i Povjerenstvo za mlade i ravnopravnost spolova, uz partnerstvo JU Centar za kulturu Općine Travnik.

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU