Današnji horoskop Djevica: Prenosite svoju nervozu na partnera

Djevice prenose svoju nervozu na voljenu osobu vrlo vjerovatno jer nemaju jasniju sliku o svojim životnim planovima.

U posljednjem mjesecu u godini očekuju se velike promjene koje će vas pripremiti za novi životni početak. Osim Djevica i pripadnici znaka Bik imat će nesuglasice sa partnerom zbog financija.

Ovan

Ukoliko ste u mogućnosti najbolje bi bilo da odete na godišnji odmor. Na poslu su moguće iritirajuće situacije, nesporazumi ili problemi koje ne možete trenutno da rješite. Niste u stanju da jasno formulišete ono što želite. Očekivana podrška partnera izostaje. Odlažete otvoren razgovor. Neko iz prošlosti zagolicao vam je maštu.

Bik

Promjena nekih starih šablona i navika u vašem životu je neminovna. Probajte da pronadjete kreativna rješenja za vaše probleme i već postojeći stres ne uvećate novim. Ne uspjevate da uspostavite dijalog sa djecom. Odredjeni problemi eskaliraju. Različiti stavovi u vezi sa finansijama podiže tenziju sa partnerom.

danasnji horoskop djevica

Blizanci

Porodični problem zahtjeva više angažovanja. Stres je neminovan, a nesporazumi će vas za kratko izbaciti iz ravnoteže. Pokušavate da konkretizujete neki poslovni sporazum, odložite sve akcije neko vrijeme. Kontradiktorne situacije sa partnerom, razmjena oštrih rječi nije od pomoći. Bolje se koncentrišite u saobraćaju.

Rak

Podložni ste emotivnim promjenama raspoloženja, imate velike šanse da pogrešno procjenite odredjene situacije ili ljude. Neko od prijatelja mogao bi vam pomoći da prevazidjete krizu. Novac pristiže ali trošite i dalje nesmotreno. Nejasne situacije na poslu, uzdržite se konfrontacije sa nadredjenima. Više sportskih aktivnosti.

Šta znači sanjati da ste zalutali otkrijte OVDJE.

Lav

Pokušavate da iznadjete najcjelishodnija finansijska rješenja. Problemi se samo umnožavaju, a gubici su izvjesni. Novčani priliv ne stiže na vrijeme. Nesporazumi sa partnerom prouzrokovani su finansijskim pitanjima. Možete biti pogrešno shvaćeni i problemi su neizbježni. Moguće su pogrešne dijagnoze, tražite mišljenje drugog doktora.

Djevica

Današnji horoskop Djevica: Nemate jasniju sliku o svojim životnim planovima. Čini vam se da sve zaverilo protiv vas. Pesimistični ste, oklijevate da se upustite u bilo kakvu akciju. Poslovna situacija nije ružičasta. Suočavate se sa situacijama koje su bile zaboravljene ili ignorisane. Prenosite svoju nervozu na partnera. Vježbajte jogu, odmarajte se i okružite pozitivnim ljudima.

Karakterne osobine Djevica

Većini Djevica se često u životu dešava da ne razvije sve svoje kvalitete zbog pretjeranog dvoumljenja i provjeravanja svojih sposobnosti. Malo sigurnosti i opuštenosti im ne bi bilo naodmet.

Njihova hipermentalna aktivnost tjera ih na stalni rad. Djevice o nečemu moraju da brinu, čak i u trenucima namijenjenim odmoru i relaksaciji.


Njihova praktična inteligencija im pomaže da nađu najbolje rješenje za svaki problem i u tome im nema premca. Svaka Djevica u životu teži da se osigura na svim nivoima.

Zbog toga ih ljudi često vide kao materijaliste i proračunate osobe, ali njihova prava priroda je nježna i osjetljiva. Djevice su u suštini nesigurne u sebe, ali i u druge.

Zato su nerijetko oprezne i povučene, sa strepnjom se povjeravaju i otvaraju drugim ljudima do kraja. Kod prosječne Djevice treba da se prođe kroz nekoliko testova, kako bi ga ona prihvatila i opustila se. 


Imaju strog i konvencionalan pristup uz uglađene manire. Skromne su, veoma dobroćudne, emocionalne i osjećajne. Djevičina ljubav za tehniku, njihova analitičnost, kao i mentalna enerigija mogu da dovedu do neškodljivih ljubavnih fantazija, do toga da dovitljivo i oštroumno pronalazi perverzije.

To morate razumjeti samo kao tendenciju, jer jedino tako možete pronaći nedostatak kontrole i razumjeti njegovu perverziju.


Sa druge strane , vole da paradiraju, da se hvale ili ističu u govoru. Kad vole tad su nježne, senzualne, ali i posesivne. Da bi se opustile u toku ljubavnog čina, moraju dobro da upoznaju partnera, kao i da mu vjeruju, a tada sljedi iznenađenje, jer Djevice nisu ni malo čedne.

Koji ste lik iz serije Peaky Blinders prema horoskopskom znaku otkrijte OVDJE.

danasnji horoskop djevica

Vaga

Ne propuštajte priliku da bitno promjenite situaciju na poslovnom planu. Pomoć nekog uticajnog je sada izvjesna. Nemate razloga za negativne misli, depresiju ili neraspoloženje. Ne možete više samo da sve ignorišete. Opušteni ste jedino u domu, rado pričate o prošlosti i nekim sjećanjima sa članovima porodice.

Škorpija

Uprkos vašim inicijativama ne odvija se sve kako ste zamislili na poslovnom planu. Pomalo ste obeshrabreni ali ne brinite, uskoro ćete uviditi da ste bili na pravom putu. Odredjeni nesporazumi sa saradnicima mogu vas demoralisati. Odložite donošenje odluke u vezi zajedničkih finansija. Izbjegavajte društvo sumnjivih ljudi.

Strijelac

Suočavate se sa neuobičajenim promjenama, dogadjaji se samo nižu a vi jedino možete da budete nemi posmatrač. Probajte da se ne uznemiravate previše jer je ovo samo prolazna faza. Izbjegavate ozbiljne razgovore sa partnerom, možete isprovocirati sukob. Donosite odluku u vezi sa nekim porodičnim problemom. Vježbajte više.

Jarac

Sve aktivnosti u vezi sa inostranstvom ne odvijaju se po planu. Mogući su nesporazumi sa autoritetima. Samokritični ste i ponovo sumnjate u sebe. Pravo je vrijeme da malo zastanete i realno sagledate u kojoj meri sami sebe ograničavate a onda odlučite o svojim akcijama. Imate mnogo razloga za optimizam. Privlači vas neko vrlo eksentričan.

Vodolija

Odložite bilo kakvo finansijsko pregovaranje do daljnjeg. Ne uspjevate da prevazidjete ograničenja koja vas trenutno sputavaju. Neko od prijatelja nudi pomoć. Neko na poslu mogao bi da iskoristi vašu trenutnu opuštenost. Neočekivane situacije sa partnerom. Uznemireni ste zbog svojih osjećanja. Sporije vozite.

Ribe

Ne rizikujte na poslovnom planu, odložite potpisivanje dokumenata. Sačekajte neko vrijeme sa odlukom o promjeni radnog mjesta. Oslonite se isključivo na svoju intuiciju jer nepogrešiva je. Ne znate kako da rješite problem sa partnerom. Odgovori će se uskoro sami nametnuti. Inspirisani ste novim poznanstvom, moguća je lijepa romansa.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU