ĐANI ISPRIČAO KAKO JE ZAVRŠIO U BOLNICI: Slađa je samo došla kod mene i rekla da mogu da umrem

Pjevač Radiša Trajković Đani kaže da je jednom morao da ode u bolnicu da uradi sve preglede i kontrole jer se njegova supruga Slađana Trajković uplašila da ne umre.

On je u jednoj emisiji ispričao kako je njegovoj supruzi jedna žena napravila haos u glavi jer on pije, a ima problem sa šećerom.

  • Slađa je samo došla kod mene i rekla da mogu da umrem. Ja je pitam, šta se dešava, što se uspaničila, a ona mi je objasnila da joj je jedna žena u bolnici kad je išla da vadi silikone iz usana, rekla da ja ako imam šećer ne smijem da okusim alkohol. Napunila joj je glavu ko zna čime sve. Slađa se uspaničila, počela je da mi priča da hitno odem da provjerim sve u tijelu, tako da sam na kraju to i uradio – otkriva folker i dalje objašnjava kako se situacija smirila:
  • Kad sam joj pokazao da su svi rezultati dobri, žena mi se smirila. To i danas pamtim i prepričavam.
đani ispričao kako je završio u bolnici: slađa je samo došla kod mene i rekla da mogu da umrem

Inače, on je u emisiji ispričao i kako je prevario suprugu Slađu, odmah nakon što su stupili u brak.

Njih dvoje sjedili su u jednom restoranu dok je prolazila djevojka koja se u tom trenutku javila pjevaču koji je pozdravio. Slađa ga je odmah upitala otkud je poznaje.

  • Ja kažem Slađi:”Ih, ljubavi, kad sam bio sa njom, prije petnaest godina. Pita me Slađa:”Prije koliko?” Ja kažem, ima petnaest godina sigurno, a Slađa me onda pita koliko smo mi u braku. Ja kažem sebi, jao Đani, sjedi miran, budaletino – ispričao je najiskrenije popularni pjevač.

(Express / Pink.rs)

The post ĐANI ISPRIČAO KAKO JE ZAVRŠIO U BOLNICI: Slađa je samo došla kod mene i rekla da mogu da umrem appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU