DAR BOGOVA S OLIMPUSA: Evo kako postati MULTIMILIJUNAŠ!

dar bogova s olimpusa: evo kako postati multimilijunaš! dar bogova s olimpusa: evo kako postati multimilijunaš!

Još jedan epohalni uspjeh ostvario je igrač Meridijana N.Ć. Igrajući na drevnom automatu Gates of Olympus, uz malo sreće osvojio je PET MILIONA DINARA!

Kada se odlučite za svijet automatske zabave, želite se opustiti, uživati, a svakako sanjate o astronomskoj zaradi. Trenutak sreće i navala adrenalina prilikom velikog dobitka ne može se usporediti ni s čim prije.

To dokazuje i dobitak vjernog igrača Meridijan N. Ć. iz Bačkog Jarka koja je ostvarila dobit od PET MILIJUNA DINARA! Odabir je pao na igru ​​Gates of Olympus, a sve što se dogodilo nakon toga ostat će mu urezano u sjećanju do kraja života.

N. Ć. nije tajna ni što ga čeka, jer fešta nije počela kako se očekivalo. Stanje na računu mu se topilo, a onda se odlučio za drugu taktiku. Aktivirao je besplatne okretaje putem opcije Bonus Buy i tu počinje čarolija!

Prstenje, pješčani satovi i zlatne krune dominirali su stupovima. Nakon toga je krenula invazija množitelja, dobici su se redali kao na traci!

Kada je ova bonus igra završena, igrač iz Bačke je pogledao i shvatio da se na njegovom računu nalazi cifra od 5.000.000 DINARA!

https://www.instagram.com/p/CyL–EuCh1Y/

Bilo je jasno da je to savršen trenutak za kraj zabave! Rezervirao je uplatu i slavlje u malom mjestu nadomak Novog Sada moglo je početi!

Želite li se i vi pridružiti listi Meridianova MILIJUNAŠA, potreban vam je korisnički račun i malo sreće.

REGISTAR u MERIDIJANi nekoliko trenutaka poslije PRIJAVE na svoj korisnički račun 4.000 dinara BONUS koje možete zamijeniti za automatske igre i sportske ulaznice.


www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU